SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

Welk formaat SMART Board past het beste in jouw ruimte?

Welk formaat SMART Board past het beste in jouw ruimte?

Bij het kiezen van een SMART Board voor in jouw ruimte is het belangrijk om het juiste formaat te kiezen. De diverse afmetingen van onze SMART Boards bieden opties die zijn afgestemd op verschillende behoeften. Hieronder ontdek je welk formaat het beste past bij jouw specifieke situatie.

textiles-focus-crop

De beschikbare afmetingen

De MX, GX en QX serie hebben verschillende afmetingen. Hieronder staan ze op een rij:

Het SMART Board MX is beschikbaar in 55, 65, 75 & 86 inch.

Het SMART Board GX is beschikbaar in 65, 75 & 86 inch.

Het SMART Board QX is beschikbaar in 65, 75 & 86 inch.

Kijkafstand als leidraad

Bij het bepalen van het juiste formaat is de maximale kijkafstand een van de belangrijkste factoren. Overweeg of collega’s vanaf een afstand tot 3 meter zullen meekijken. In dat geval kan een 55-inch SMART Board voldoende zijn. Voor afstanden tussen 3 en 6 meter raden wij minimaal 65 inch aan. In grotere ruimtes, waar mensen meekijken op een afstand van 6 meter of meer, adviseren wij een 75- of 86-inch SMART Board.

Overwegingen voor een optimaal gebruik

Een ander belangrijk aspect bij het kiezen van het juiste formaat is de vraag of een groter schrijfoppervlak gunstig is voor de gebruiker. Denk hierbij aan de behoefte aan uitgebreide werkruimte binnen een whiteboard canvas, het maken van gedetailleerde tekeningen, of het bekijken van bestanden waar je niet gemakkelijk op kunt inzoomen.

Neem contact op voor persoonlijk advies

Voor meer gedetailleerde informatie of persoonlijk advies over het kiezen van het juiste formaat SMART Board kun je altijd contact met ons opnemen. Maak gerust een afspraak in een van onze showrooms om de mogelijkheden zelf te ervaren. Wij staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw ruimte en behoeften.

Lees ook:

De mogelijkheden voor de bevestiging & montage van jouw SMART Board

Bij het monteren van een SMART Board zijn er diverse mogelijkheden om rekening mee te houden. Hieronder beschrijven we de verschillende opties voor bevestiging en..

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.