SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

Toekomstgericht onderwijs begint hier

Bezoek onze showroom en ervaar de nieuwste interactieve displays.

Toekomstgericht onderwijs met interactieve displays

Al jarenlang werken we met succes aan continue verbetering in het onderwijs. Dynamische leeromgevingen bevorderen actief leren, waar studenten en leraren samen ontdekken en groeien. Benieuwd hoe SMARTBoard.nl de toekomst van leren voor jouw onderwijsinstelling mogelijk maakt?

Voordelen voor iedere onderwijsprofessional

Versterk het onderwijsprofiel

Met de interactieve displays van SMARTBoard.nl zet jouw onderwijsorganisatie een stap richting duurzaamheid. Onze displays worden geproduceerd zonder kinderarbeid en met conflictvrije grondstoffen. Doordat de displays zijn gecertificeerd met het Energy Star-label, zijn ze energiezuinig en milieuvriendelijk. Met een eenduidige uitstraling en bediening biedt SMART Technologies een gebruiksvriendelijke ervaring in elk klaslokaal. Onze displays zijn robuust gebouwd, wat de levensduur verlengt en zo bijdraagt aan een duurzamere investering. Als sociaal verantwoord merk zijn we trots op onze toewijding aan duurzaamheid en ethiek. Kies voor SMART, waar duurzaamheid en technologische innovatie hand in hand gaan voor een betere educatieve toekomst.

Efficiënte technologie implementatie

Met de interactieve displays van SMARTBoard.nl profiteer jij als IT-manager van een eenvoudige integratie en zorgeloos onderhoud. SMART Technologies biedt jou remote beheer voor het efficiënt op afstand beheren van SMART Boards. Met regelmatige firmware- en software-updates blijven je systemen optimaal beveiligd en voorzien van verbeterde functionaliteiten. Daarnaast zorgt het SMART Software onderhoud voor foutloze prestaties, connectiviteit van klasse, en niet te vergeten, het prestige van een wereldmerk. Kies voor SMART, waar efficiëntie en betrouwbaarheid samenkomen in een geavanceerd IT-beheer.

Boeiende leservaring

Met interactieve displays kunnen docenten boeiende lessen geven die studenten actief betrekken. Dit betekent meer interactie tussen leerlingen, een bevorderende samenwerking en meer motivatie. Onze technologie helpt docenten om complexe concepten visueel te verhelderen en studenten actief te laten deelnemen, waardoor een levendige leeromgeving ontstaat waarin studenten met plezier leren en zich beter kunnen concentreren op de lesstof. De bediening van de interactieve displays is eenvoudig. Maak gebruik van intuïtieve gestures die zijn geoptimaliseerd met de Lumio-software. In de SMART Android-omgeving blijft alles consistent, waardoor de gebruikservaring eenvoudig blijft. Voor jou als docent wordt de lesvoorbereiding vereenvoudigd, waardoor je meer tijd hebt om je te richten op het lesgeven.

Training na uitrol nieuwe schermen bij Pax Christi College.

Waarom kiezen voor SMARTBoard.nl

Zo gaan we te werk

De planning voor de gekozen presentatieoplossing wordt nauwkeurig met de planning van SMARTBoard.nl bepaald zodat uw organisatie zo min mogelijk tot geen last heeft van de werkzaamheden.
Geen zorgen als docenten geen technische achtergrond hebben! Met onze trainingen op maat zullen docenten niet in het duister tasten en precies weten hoe de interactieve displays werken.
Wij adviseren u graag over de juiste installatie voor uw situatie. SMARTBoard.nl is merkonafhankelijk en maakt haar eigen keuzes ten aanzien van haar producten. Door een kwalitatief sterk, flexibel en uitgebreid assortiment kunnen wij voldoen aan nagenoeg alle wensen op het gebied van visueel presenteren. U krijgt een helder en eerlijk advies.

Zorgvuldige planning

We zorgen ervoor dat de installatie gebeurt tijdens vakanties zodat er geen lesuren verloren gaan.
We minimaliseren de hinder zoveel mogelijk.
Toch support nodig? Dan staan we altijd voor u klaar. Bij geval van storingen hebben we SWAP-units leverbaar zodat uitval beperkt wordt.

Extra services

Voor een verantwoordelijke en milieuvriendelijke benadering van schermvervanging, bieden wij een optie voor recycling aan voor bestaande displays. Door oude schermen verantwoord af te voeren, nemen wij de last van u weg.
Onze technologische oplossingen dragen bij aan de duurzaamheidsdoelen van scholen door energiezuinige en verantwoord geproduceerde producten te leveren.
In nauw overleg verzorgen wij demo’s of proefopstellingen op uw locatie, afgestemd op de behoefte en planning van de school.

Deze onderwijsinstellingen gingen u voor

emmaus2

Emmauscollege

Toekomstgericht onderwijs: De succesvolle samenwerking tussen Smartboard.nl en het Emmauscollege.

pax christi thumbnail

Pax Christi

Pax Christi College Druten stapt af van digibord met projector en kan vanaf nu interessante lessen aanbieden met SMART Board.

SMARt Board onderwijs amity educatie

Amity

In overleg is een referentiebezoek mogelijk bij deze scholengroep. Wij laten u graag door eerdere projecten en klanten overtuigen!

Hulp nodig bij het kiezen van een interactief display?

Wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek?

Klinkt goed! Hoe kan ik beginnen?

Er zijn meer wegen naar Rome.

Scherm­afbeelding 2024-02-28 om 13.04.34

Bezoek onze showrooms

Maak een afspraak in één van onze showrooms. De koffie staat klaar!

Probeer de configurator

Liever eerst zelf op onderzoek uit?
Onze SMART Configurator helpt u stap voor stap tot de gewenste configuratie te komen.

Laat u in een paar klikken adviseren

Gebruik onze keuzehulp om inzicht te krijgen in producten die passen bij uw wensen.

Bezoek onze showrooms

Maak een afspraak in één van onze showrooms. De koffie staat klaar!

Probeer de configurator

Liever eerst zelf op onderzoek uit?
Onze SMART Configurator helpt u stap voor stap tot de gewenste configuratie te komen.

Boek een demo in onze showroom

Laat uw gegevens achter voor een bezoek aan onze showroom. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

Neem contact met ons op

Stel uw vraag voor vrijblijvend advies.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.