SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel van SMART partner Limid.

  • 038 - 420 90 92

SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART partner Limid.

SMART voor het onderwijs

Het digitale schoolbord is niet meer weg te denken uit het klaslokaal. Ruim 20 jaar geleden introduceerden wij het SMART Board binnen de Nederlandse onderwijsinstellingen. Waar werd gestart met een beamer aan het plafond midden in de klas zijn de oplossingen nu vele stappen verder. SMART biedt digitale aanraakschermen met een ingebouwde webbrowser, whiteboard en draadloos presenteren vanaf een mobiel device of laptop. Elk SMART Board kan uitgerust worden met de SMART Learning Suite software. SMART is wereldmarktleider binnen het onderwijs en doet alles in samenwerking met onderwijzers om het leren tot leven te laten komen.

SMART Boards voor het onderwijs

SMART Board MX serie

De voordelige alleskunner.

SMART Board 6000S serie

De ultieme schrijfervaring.

SMART Board 7000R serie

Het meest geavanceerde scherm.

SMART Software

Speciaal voor het onderwijs

SMART Learning Suite software onderwijs software educatie

Hét totaalpakket voor leren: SMART lab, amp, response 2 en Notebook

De SMART Learning Suite is een bundeling van SMART Software binnen één totaalpakket. Het geeft u ‘s werelds beste educatie software zodat leerlingen, leraren en devices optimaal met elkaar kunnen samenwerken om gezamenlijk lesomgevingen te verbeteren. Het pakket bevat: SMART lab, SMART Notebook, SMART response 2 en SMART amp. 

Beheer al uw SMART Boards vanaf één plek.

Met de SMART Remote Management software kunt u al uw apparaten binnen uw netwerk efficiënt onderhouden, beveiligen en ondersteunen. Push updates, stuur berichten, voer een diagnose uit. Elk apparaat op elke locatie.

Bezoek onze showrooms

Bekijk, probeer en ervaar de nieuwste SMART Boards in onze showroom in Amsterdam, Houten of Zwolle

Hulp nodig bij uw keuze?

Neem contact met ons op voor meer informatie over SMART board producten en vrijblijvend advies.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant. Ook als u geen klant van ons bent, kunt u support aanvragen.