SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

De verschillende softwarepakketten van SMART

De verschillende softwarepakketten van SMART

Voor zowel Windows als Apple gebruikers hebben wij softwareoplossingen om maximale functionaliteit uit je SMART Board te halen. Grote kans dat jij het SMART Board ook wilt inzetten als vervanger van het traditionele whiteboard. Een whiteboard applicatie is dan een absolute must. Kies je voor Meeting Pro, SMART TeamWorks of SMART Notebook?

Meeting Pro

Meeting Pro is een handige whiteboard-app met een flexibel canvas voor digitale inkt en het importeren van bestanden. Denk bijvoorbeeld aan PDF-bestanden. Daarnaast vind je in de applicatie ook een galerie die je onder andere voorziet van een uitgebreide sjablonen bibliotheek waar je ook zelfgemaakte sjablonen in kan opslaan.

SMART Meeting Pro

Hoe zit het met de ruimte?

Aan ruimte geen gebrek! Het whiteboard canvas beschikt over een zogenaamde unbound workspace. Dit houdt in dat je het whiteboard project zo groot kan maken als dat jij zelf wilt. Ben je klaar met je creatieve sessie? Dan kan je het whiteboard gemakkelijk opslaan of exporteren, naar bijvoorbeeld een PDF-bestand.

SMART TeamWorks

SMART TeamWorks voorziet je uiteraard ook van een whiteboard canvas maar kan daarnaast gebruikt worden als software voor interactieve videovergaderingen. Deze applicatie kun je configureren met een Teams Rooms account, bijvoorbeeld smartboard@jouwbedrijf.nl of vergaderzaal@jouwbedrijf.nl

SMART Teamworks

Vervolgens kan je dit account uitnodigen bij het aanmaken van jouw meetings. De reservering van jouw vergadering verschijnt dan op het startscherm van SMART TeamWorks. Zo kan je rechtstreeks jouw hybride videovergadering starten, gewoon vanaf je SMART Board! Tijdens de videovergadering kan je ook de deelnemers, zowel op locatie als op afstand, verzoeken mee te doen op het interactieve whiteboard. Ze kunnen meeschrijven en zelf bestanden invoegen. SMART TeamWorks is de softwareoplossing voor interactief samenwerken in hybride omgevingen.

SMART Notebook

Slim en simpel lesgeven met SMART Notebook

Maak lesgeven boeiender met SMART Notebook, dé bekroonde software die perfect samenwerkt met je SMART Board – zonder gedoe met abonnementen. Focus op lesgeven, niet op menu’s. De Object Awareness-functie herkent je aanraking en pennen automatisch. Of je nu lesgeeft in wiskunde, taal, kunst of wetenschap, SMART Notebook biedt de nodige interactieve tools. SMART Notebook is compatibel met Windows en Mac en je integreert de software moeiteloos met bestaande tech-tools. Speciaal ontworpen voor SMART Board displays, SMART Notebook verandert je klaslokaal in een boeiende leeromgeving!

6655269_1

Wil je het eerst zelf ervaren? Neem contact op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de software? Neem dan gerust contact met ons op. Het is ook mogelijk om tijdens een online demo of afspraak in een van onze showrooms de verschillende softwarepakketten te demonstreren.

Lees ook:

Efficiënt zakendoen met het QX Pro SMART Board

In de wereld van hectische kantooromgevingen, waar drukke vergaderingen en het snelle schakelen tussen taken de norm zijn, zijn effectieve tools van..

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.