Samenwerken op afstand?

Wij hebben 4 totaalpakketten hiervoor beschikbaar - elk met een ander uitrustingsniveau.

Snel zakendoen met de nieuwste technologie

Technologie ontworpen voor collaboratieve, verspreide teams. De SMART Board interactieve displays en software zorgen voor een oplossing waarmee u het gereedschap heeft om informatie te delen en ideeën op een visuele en interactieve manier te bekijken en vast te leggen. Alle SMART Board oplossingen en producten anticiperen op de continue veranderende vergader-, trainings-, brainstorm- en presentatiecultuur. Geen voorbereiding nodig, zet het SMART Board aan, schrijf met digitale inkt en gebruik uw vinger voor touch. 

SMART Boards voor het bedrijfsleven en de overheid

SMART Software

Speciaal voor het bedrijfsleven

Met behulp van deze krachtige visuele software kunt u eenvoudig werken binnen uw digitale whiteboard of al uw eigen software programma’s. Deze software stelt gebruikers in staat om ideeën in de vrijwel onbeperkte interactieve werkruimtes te maken en vast te leggen. U kunt aantekeningen maken via alle beschikbare toepassingen, bijeenkomsten organiseren en gemakkelijk communiceren. U kunt uw digitale aantekeningen eenvoudig opslaan, bewerken, printen en e-mailen.

Krachtige vergadersoftware: SMART TeamWorks!

Met deze software wordt het makkelijker om een ruimte te boeken voor uw vergadering, kunt u op afstand verbinden met de whiteboard sessie en zelfs eigen content delen en achteraf krijgt u een overzichtelijke samenvatting per USB of per e-mail.

Een trial proberen van de SMART TeamWorks Software?

Visuele software met oneindige werkruimte

De SMART Meeting Pro software biedt een oneindige werkruimte, waar u tot 16 schermen mee kunt verbinden. De aantekeningen en schermafbeeldingen op het whiteboard worden live op elk scherm getoond. Sla de sessie op en bewerk hem later opnieuw.

Beheer al uw SMART Boards vanaf één plek.

Met de SMART Remote Management software kunt u al uw apparaten binnen uw netwerk efficiënt onderhouden, beveiligen en ondersteunen. Push updates, stuur berichten, voer een diagnose uit. Elk apparaat op elke locatie.

Bezoek onze showrooms

Bekijk, probeer en ervaar de nieuwste SMART Boards in onze showroom in Amsterdam, Houten of Zwolle

Hulp nodig bij uw keuze?

Neem contact met ons op voor meer informatie over SMART Board producten en vrijblijvend advies.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant. Ook als u geen klant van ons bent, kunt u support aanvragen.