Samenwerken op afstand?

Onze complete video vergaderpakketten en add-ons leggen de basis voor het betere teamwork.

Productief zakendoen met de nieuwste technologie

Promoot en bevorder creativiteit door te kiezen voor de juiste samenwerkingstechnologie. De SMART Board interactieve displays en software bieden binnen elk budget  een gepaste oplossing om samen te werken. Biedt uw medewerkers het gereedschap om informatie te delen en ideeën op een visuele en interactieve manier te verkennen. SMART Board anticipeert continue op de veranderende manier van vergaderen, samenwerken en presenteren en elimineert hinderlijke barrières bij adoptie. 

Bezoek onze showrooms

Bekijk, probeer en ervaar de nieuwste SMART Boards in onze showroom in Amsterdam, Houten of Zwolle

SMART Boards voor het bedrijfsleven

SMART Software

Speciaal voor het bedrijfsleven

Met behulp van SMART’s krachtige software kun je eenvoudig on- en offline samenwerken binnen een digitaal whiteboardSMART software is beter en uitgebreider dan de gemiddelde whiteboard software en is een oneindig canvas met de mogelijkheid om zakelijke templates, notitieblaadjes, documenten en media toe te passen. SMART software geeft jou de vrijheid om te kiezen hoe jij met je team wilt samenwerken. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt! 

Krachtige vergadersoftware: SMART TeamWorks!

Met deze software wordt het makkelijker om een ruimte te boeken voor uw vergadering, kunt u op afstand verbinden met de whiteboard sessie en zelfs eigen content delen en achteraf krijgt u een overzichtelijke samenvatting per USB of per e-mail.

Een trial proberen van de SMART TeamWorks Software?

Visuele software met oneindige werkruimte

De SMART Meeting Pro software biedt een oneindige werkruimte, waar u tot 16 schermen mee kunt verbinden. De aantekeningen en schermafbeeldingen op het whiteboard worden live op elk scherm getoond. Sla de sessie op en bewerk hem later opnieuw.

Beheer al uw SMART Boards vanaf één plek.

Met de SMART Remote Management software kunt u al uw apparaten binnen uw netwerk efficiënt onderhouden, beveiligen en ondersteunen. Push updates, stuur berichten, voer een diagnose uit. Elk apparaat op elke locatie.

Hulp nodig bij uw keuze?

Neem contact met ons op voor meer informatie over SMART Board producten en vrijblijvend advies.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant. Ook als u geen klant van ons bent, kunt u support aanvragen.

Boek een demo in onze showroom

Laat uw gegevens achter voor een bezoek aan onze showroom. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

5% korting op uw aanschaf!

Maak nu een afspraak voor een online demonstratie van de SMART Oplossingen of bezoek een van onze showrooms. Investeer wat tijd en ontvang hiermee deze extra korting.