SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

De mogelijkheden voor de bevestiging & montage van jouw SMART Board

De mogelijkheden voor de bevestiging & montage van jouw SMART Board

Bij het monteren van een SMART Board zijn er diverse mogelijkheden om rekening mee te houden. Hieronder beschrijven we de verschillende opties voor bevestiging en montage, zodat je de meest geschikte keuze kunt maken voor jouw situatie.

Wandbeugel

Vaste wandmontage voor stabiliteit

Als je ervoor kiest om het SMART Board direct op een wand te monteren, is een vlakke wandbeugel de juiste optie. Houd er rekening mee dat de wand het gewicht van het SMART Board moet kunnen dragen. Belangrijk om te weten is dat bij vaste wandmontage het SMART Board niet in hoogte verstelbaar is.

Basis trolley

In hoogte verstelbaar

Deze SMART basic trolley is ontwikkeld met het oog op duurzaam gebruik en is vervaardigd in Nederland, waar hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap centraal staan. Met zijn uitgebreide elektrische verstelbereik kan deze trolley moeiteloos op de door jou gewenste hoogte worden ingesteld. De geïntegreerde safety stop herkent drukverschillen bij een eventuele botsing en schakelt in dat geval de elektrische motor automatisch uit.

Elk van de vier robuuste zwenkwielen is uitgerust met een rem, waardoor de trolley stabiel blijft staan wanneer dat nodig is. Dankzij zijn wendbaarheid en het gemak waarmee hij kan worden verplaatst, is de trolley geschikt voor gebruik op diverse oppervlakken, waaronder tapijt en tegels.

Schermafbeelding-2021-07-14-om-13.38.44 (1)

Vloerlift inclusief vloerplaat

In hoogte verstelbaar

Deze SMART Board vloerlift is ontworpen met het oog op intensief gebruik en wordt vervaardigd in Nederland, waar hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap voorop staan. Met zijn ruime elektrische verstelbereik kan deze vloerlift moeiteloos op de door u gewenste hoogte worden ingesteld.

SMART Board 7000 op vloerkolom

Wandlift

In hoogte verstelbaar

Als mobiliteit geen vereiste is, maar je wel de mogelijkheid wilt hebben om de hoogte aan te passen, overweeg dan de SMART Wandlift. Dit is een hoogwaardige elektrische lift met een ingebouwde safety stop. Bij een botsing schakelt de hoogteverstelling automatisch uit, wat extra veiligheid biedt. Dit model is veelzijdig inzetbaar en is in de laagste stand geschikt voor basisscholen, met een verstelbereik van 65 cm.

ms op slim line wall mount

Luxe trolley

In hoogte verstelbaar

Met de SMART luxe trolley met bovenkast heb je de mogelijkheid om jouw SMART Board naar verschillende ruimtes binnen jouw kantoor te verplaatsen. Dankzij het elektrische verstelbereik van 66 cm kun jij het SMART Board eenvoudig op jouw ideale hoogte instellen. Deze trolley is geschikt voor displays en touchscreens tot 120 kg en is voorzien van een safety stop die de hoogteverstelling automatisch uitschakelt bij een botsing. De grote zwenkwielen maken het makkelijk om de trolley te verplaatsen, zelfs over tapijt en tegels.

SMART Board op verrijdbaar onderstel trolley

Design wand-/vloerlift

In hoogte verstelbaar

Onze design wand-/vloerlift is een veelzijdig onderstel dat elektrisch in hoogte verstelbaar is, met een bereik van 66 cm. Het eigentijdse ontwerp wordt gecombineerd met praktische functionaliteit, waardoor deze lift er zowel esthetisch uitziet als gebruiksvriendelijk is. Met de intuïtieve knoppen aan de zijkant kun je de hoogte eenvoudig en zonder problemen aanpassen, waardoor de aanpassing van het niveau van jouw scherm of touchscreen een vlotte handeling wordt. 

chief thumbnail

Persoonlijk advies nodig?

Mocht je nog twijfelen over de juiste bevestigings- en montagemethode voor jouw SMART Board, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om advies te geven of een afspraak met je in te plannen in een van onze showrooms. Wij helpen je graag bij het maken van de meest geschikte keuze voor een optimale installatie in jouw ruimte.

Lees ook:

De voordelen van een OPS computer in jouw SMART Board

Ontdek de vele voordelen en eigenschappen van het integreren van een OPS computer in je SMART Board. Deze krachtige toevoeging biedt..

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.