SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

Geef je teamproductiviteit een boost met de SMART Board MX Series

Geef je teamproductiviteit een boost met de SMART Board MX Series

Het veelzijdige, all-in-one display van SMART 

Een SMART Board dat zowel de aandacht trekt van docenten, leerlingen als van IT-professionals. De MX Series van SMART is een echte publiekstrekker, en dat is niet zonder reden! De serie maakt indruk met de vele mogelijkheden en het gebruiksgemak. Heb je geen technische kennis? Dan kun je het SMART Board alsnog vlot en moeiteloos bedienen. Met de MX Series ga je voor een efficiëntere workflow, betere gebruikerservaring en geef je teamproductiviteit een boost. Benieuwd wat deze serie voor jou te bieden heeft? Dat lees je in deze blog! 

Efficiënt zakendoen met de SMART Board MX Pro Serie

Heb jij weleens te maken met het dilemma van vertraagde vergaderingen of loop je soms vast met het delen van ideeën? Met de MX Pro Serie laat je deze technische struikelblokken achter je. Met deze serie ben je zeker van een soepele integratie met veelgebruikte zakelijke tools. Het gedoe met complexe set-ups is dus verleden tijd! Samenwerken wordt intuïtief, waar ideeën tot leven komen met een simpele aanraking. Een boost in teamcreativiteit, gestroomlijnde vergaderingen en moeiteloze interacties.

Jouw omgeving, jouw voorwaarden 

De zakelijke IQ-omgeving van de MX Pro Serie is gebaseerd op Android en volledig aanpasbaar. Dat betekent dat jij dus bepaalt welke apps direct toegankelijk zijn en waar ze op je thuisscherm komen te staan. 

Vernieuwd leren in het onderwijs

De SMART Board MX Edu Serie 

De SMART Board MX Edu Serie is speciaal ontworpen voor het onderwijs. Deze serie tilt leerervaringen naar een nieuw niveau door ze aan te passen aan de unieke behoeften van educatieve omgevingen. Binnen de Edu Serie is er ook de mogelijkheid om een gepersonaliseerd thuismenu te creëren, waarbij apps op vaste posities op het scherm worden geplaatst. Hierdoor kunnen docenten en leerlingen snel en intuïtief belangrijke apps openen die het leerproces ondersteunen. Met de Edu Serie wordt leren interactief en boeiend. De naadloze navigatie-ervaring zorgt ervoor dat de focus ligt op wat echt belangrijk is: leren en groeien. 

Functionaliteiten van de SMART Board MX Series

Geavanceerde technologie 

Met de SMART Board MX Series krijg je toegang tot de nieuwste technologische snufjes op het gebied van beeldschermen, variërend in grootte van 55 tot 86 inch. De 4K Ultra HD-resolutie zorgt voor een haarscherp beeld en het gebruik van zero-bonded glas zorgt voor een betere touch- en schrijfervaring. 

Kenmerken van de MX Serie

De MX Serie blinkt uit in connectiviteit en duurzaamheid dankzij een scala aan functies:

  • NFC-technologie: Maak eenvoudig verbinding met andere apparaten en log in met gemak via NFC-kaarten.
  • USB-C connectiviteit: De krachtige 65W USB-C poort maakt niet alleen snelle dataoverdracht mogelijk, maar biedt ook veelzijdige connectiviteit met andere apparaten.
  • WiFi 6: Geniet van razendsnelle internettoegang voor het snel ophalen van online bronnen en connectiviteit.
  • Android 11 iQ-software: De MX Serie draait op de nieuwste Android 11 iQ-software, waardoor je profiteert van geavanceerde functionaliteit en een intuïtieve gebruikerservaring.
  • LED-verlichting met een levensduur van 50.000 uur: De duurzame LED-verlichting zorgt voor een jarenlang gebruik van het scherm zonder zorgen.

Interactieve educatieve tools met SMART Ink

SMART Ink opent de deur naar een boeiende leerervaring door het maken van notities en toevoegen van aantekeningen mogelijk te maken. Studenten krijgen de vrijheid om interactief te schrijven en te verkennen, wat de betrokkenheid en deelname in de klas aanzienlijk vergroot. SMART Ink is compatibel met diverse programma’s, waaronder: 

  • Microsoft Office: Maak dynamische notities direct in programma’s zoals Word, Excel en PowerPoint. 
  • Internetbrowsers: Voeg aantekeningen toe aan webpagina’s en online content tijdens het surfen op het internet. 
  • PDF-bestanden: Maak aantekeningen en schrijf vrij op PDF-documenten, waardoor het lezen en begrijpen van complexe onderwerpen interactiever wordt. 

Met SMART Ink wordt elke leeromgeving een interactief platform, waarbij de mogelijkheden om notities toe te voegen en ideeën te delen uitgebreid zijn, ongeacht het programma dat wordt gebruikt. 

De voordelen van de SMART Board MX Series

Verbeterde productiviteit 

Of het nu in een vergaderruimte of klaslokaal is, de SMART Board MX Serie verbetert de productiviteit door samenwerkingen mogelijk te maken. Het delen van ideeën en interactieve sessies wordt eenvoudiger, bespaart kostbare tijd en is leuker en actiever voor de gebruiker. 

Boeiende leerervaringen 

Met SMART Notebook-software en interactieve functies zoals verdwijnende inkt en Spotlicht, blijft de SMART Board MX Serie de aandacht vasthouden. Leerlingen worden actiever betrokken, wat het leerproces optimaliseert en het leren plezieriger maakt. 

Lees ook:

De perfecte videoconference camera voor jouw SMART Board

Online videovergaderen wordt nog effectiever met de juiste camera-oplossing voor jouw SMART Board. Ontdek de..

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.