SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

Maak kennis met de GX-V2, het nieuwe model van SMART!

Maak kennis met de GX-V2, het nieuwe model van SMART!

SMART heeft onlangs de nieuwste GX-serie V2 gelanceerd: een geavanceerd digitaal whiteboard dat zowel geschikt is voor educatieve en zakelijke omgevingen. Naast de vertrouwde duurzaamheid en eenvoudige bediening, onderscheidt de GX-serie zich met:

  • De kwaliteit van een SMART Board tegen een schappelijke prijs. 
  • SMART Ink: maak moeiteloos notities over elke toepassing. 
  • Object Awareness: het bord herkent zowel pen- als handbewegingen voor een naadloze interactie. 
  • Een ingebouwde whiteboard applicatie met een uitgebreid pakket aan functies en features.

De GX-V2 serie biedt een helder en scherp platform om ideeën te delen. Wil je tekst, afbeeldingen of webinhoud tonen? Met slechts één knop is de GX-V2 razendsnel klaar voor gebruik. Benieuwd naar alle features van dit SMART Board model? Dat lees je in deze blog! 

Uiterst nauwkeurig werken in Ultra HD

Content weergeven met een helderheid en scherpte die je nog niet eerder hebt gezien – Dat kan met het GX-V2 SMART Board model. Dankzij de 4K Ultra HD-resolutie kun je elk detail, elke letter, elke afbeelding en aantekening scherp vastleggen op het scherm. 

Gemaakt om lang mee te gaan

Voor een bord dat dag in dag uit wordt gebruikt, mag duurzaamheid niet ontbreken. Het GX-V2 model is niet alleen een knap staaltje technologie, maar heeft ook een stevige constructie, ontworpen om lang mee te gaan. Leid je dagelijks vergaderingen of geef je les in drukke klaslokalen? De GX-V2 staat zijn mannetje. Hier zijn enkele van de redenen waarom de GX-V2 zo duurzaam is: 

  • Langdurige LED-technologie: Het SMART Board is uitgerust met LED-technologie die is ontworpen om tot wel 50.000 uur mee te gaan, wat zich vertaalt naar jarenlang zorgeloos gebruik. 
  • Moderne connectiviteit met USB-C: Het bord is voorzien van moderne aansluitingen, waaronder USB-C, waardoor het compatibel is met de nieuwste apparaten en technologieën. 
  • Regelmatige software-updates: SMART biedt regelmatige software-updates en verbeteringen om ervoor te zorgen dat het bord altijd up-to-date is. 
  • Stevige behuizing en glasplaat: De GX-V2 is gebouwd met een robuuste behuizing en een sterke glasplaat. De GX is gemaakt voor intensief gebruik en kan een stootje hebben. 

Een eenvoudige start

Het GX-V2 model is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, zodat iedereen er moeiteloos mee kan werken. Zelfs zonder technische achtergrond kun je snel aan de slag. Met een intuïtieve interface en duidelijke knoppen is de bediening kinderspel. Het bord start razendsnel op met slechts één druk op de knop, waardoor je geen kostbare tijd verspilt. Sta je voor de klas of zit je in een vergadering? Het GX-V2 model biedt direct toegang tot interactieve mogelijkheden. 

Compatibel met vertrouwde programma's

Het GX-V2 model heeft een naadloze samenwerking met veelgebruikte software die je al regelmatig kent en gebruikt. Vertrouw je al jaren op Microsoft Office 365 voor je documenten of werk je regelmatig met Pdf-bestanden? De GX-V2 is er volledig op afgestemd! Je gebruikt de vertrouwde tools hetzelfde, maar dan met de kracht van een groot interactief scherm. Dit betekent geen leercurve of aanpassingstijd, maar directe productiviteit. Het bord past zich aan jouw workflow aan, waardoor je efficiënter kunt werken en je boodschap effectiever kunt overbrengen. 

Uitgebreide onderwijstools en internetbrowser

Het GX-V2 SMART Board onderscheidt zich doordat het kan worden gebruikt in combinatie met uitgebreide onderwijstools die je helpen boeiende lessen te geven. Bovendien is het bord uitgerust met een ingebouwde internetbrowser (Chrome), waardoor je direct toegang hebt tot online bronnen en lesmateriaal.

Jouw apparaten, jouw keuze 

Wil je liever met je eigen apparaat en apps werken? Dat kan! Dankzij de uitgebreide connectiviteit opties kun je moeiteloos jouw eigen apparaten en apps gebruiken, waardoor je kan werken zoals jij dat wilt.

Creatieve mogelijkheden

Het GX-V2 model is geladen met creatieve functies die je presentaties tot leven brengen. Met functies zoals de ‘Spotlight’ kun je de aandacht precies richten waar jij dat wilt. ‘Zoom’ brengt details haarscherp naar voren, en het ‘Schaduwscherm’ laat je ideeën delen zonder je eigen zicht te blokkeren. Willen meerdere mensen tegelijkertijd aantekeningen maken? Dat kan ook!

Voor elke ruimte een geschikt formaat

Het GX-V2 SMART Board is er in drie handige maten: 65, 75 en 86 inch. Dit betekent dat er altijd een formaat is dat perfect bij jouw klaslokaal, kantoor of vergaderruimte past. 

Ontdek het GX-V2 model vandaag nog op onze website! Bezoek een van onze showrooms en krijg zelf een indruk van alle functionaliteiten. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Lees ook:

Geef je teamproductiviteit een boost met de SMART Board MX Series

Een SMART Board dat zowel de aandacht trekt van docenten, leerlingen als van IT-professionals. De MX Series van SMART is..

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.