Heeft u vragen over uw SMART Board?

Vind hieronder uw oplossing of neem contact met ons op via support@smartboard.nl of 0031 038-420 90 92. Bij een storing vragen wij u om ons supportformulier in te vullen.

Limid is kennis- en service partner van SMART in Nederland en is daarmee als Platinum partner van SMART geregistreerd. Hiermee bent u bij ons verzekerd van de hoogste kwaliteit in advies, levering en service.

smartboard.nl support

Support aanvragen

SMARTBoard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op onze locatie of de fabrikant. Ook als u geen klant van ons bent, kunt u support aanvragen.

Videoportal SMART Board trainingsvideo's

Trainingsvideo's

Hoe werkt die ene functie op uw SMART Board ook alweer? Meld u aan voor onze videoportal en bekijk de Nederlandse trainingsvideo’s van onze gecertificeerd trainers.

installatieservice-SMART-Board

Installatieservice

Wilt u uw nieuwe SMART Board door ons laten installeren? Voor de activiteiten op de projectlocatie zijn we VCA* gecertificeerd. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige uitvoering van de werkzaamheden. Vul uw gegevens in voor een offerte op maat.

Software Updates

Ontdek de nieuwe updates voor uw software! Updaten zorgt er voor dat de kwetsbaarheden uit de software opgelost zijn. Daarnaast bevat de software nieuwe functies, een nieuw design en een verbeterde prestatie! Bekijk de laatste versie van uw software.

Probeer de SMART Board Configurator!

Video afspelen
Video afspelen

Uw SMART totaalpakket zelf samenstellen?

Bekijk hoe uw ideale SMART Board er uit ziet.

Vraag het wachtwoord aan met uw zakelijke e-mail account, zodat we weten dat u geen robot bent.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant. Ook als u geen klant van ons bent, kunt u support aanvragen.

Laat ons uw nieuwe SMART Board installeren.

Als u een SMART Board koopt in onze webshop, zitten de kosten van de installatie daar niet bij. Deze zijn namelijk afhankelijk van uw situatie. Vul onderstaand formulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen om uw wensen te bespreken en de installatie- en voorrijdkosten kunnen berekenen.

Boek een demo in onze showroom

Laat uw gegevens achter voor een bezoek aan onze showroom. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

5% korting op uw aanschaf!

Maak nu een afspraak voor een online demonstratie van de SMART Oplossingen of bezoek een van onze showrooms. Investeer wat tijd en ontvang hiermee deze extra korting.