SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

Installatieservice of Support nodig?

Kom snel in contact met ons via support@smartboard.nl of vul direct ons supportformulier in.

Limid is kennis- en service partner van SMART en i3 in Nederland en is daarmee als Platinum partner geregistreerd. Hiermee bent u bij ons verzekerd van de hoogste kwaliteit in advies, levering en service.

smartboard.nl support

Support aanvragen

SMARTBoard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op onze locatie of de fabrikant. Ook als u geen klant van ons bent, kunt u support aanvragen.

Videoportal SMART Board trainingsvideo's

Trainingsvideo's

Hoe werkt die ene functie op uw SMART Board ook alweer? Meld u aan voor onze videoportal en bekijk de Nederlandse trainingsvideo’s van onze gecertificeerd trainers.

installatieservice-SMART-Board

Installatieservice

Wilt u uw nieuwe SMART Board of i3-Technologies touchscherm door ons laten installeren? Voor de activiteiten op de projectlocatie zijn we VCA* gecertificeerd. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige uitvoering van de werkzaamheden. Vul uw gegevens in voor een offerte op maat.

Software Updates

Ontdek de nieuwe updates voor uw software! Updaten zorgt er voor dat de kwetsbaarheden uit de software opgelost zijn. Daarnaast bevat de software nieuwe functies, een nieuw design en een verbeterde prestatie! Bekijk de laatste versie van uw software.

Probeer de SMART Board Configurator!

Video afspelen
Video afspelen

Uw SMART totaalpakket zelf samenstellen?

Bekijk hoe uw ideale SMART Board er uit ziet.

Vraag het wachtwoord aan met uw zakelijke e-mail account, zodat we weten dat u geen robot bent.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant. Ook als u geen klant van ons bent, kunt u support aanvragen.

Laat ons uw nieuwe SMART Board installeren.

Als u een SMART Board koopt in onze webshop, zitten de kosten van de installatie daar niet bij. Deze zijn namelijk afhankelijk van uw situatie. Vul onderstaand formulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen om uw wensen te bespreken en de installatie- en voorrijdkosten kunnen berekenen.