SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

Waarom is de SMART soundbar een goede toevoeging?

Waarom is de SMART soundbar een goede toevoeging?

Functionele uitvoering met een elegant design 

De SMART soundbar biedt een slimme en kwalitatieve audio-oplossing voor verschillende toepassingen, waaronder vergaderzalen, klaslokalen, hotelkamers en meer. Met een slank en elegant ontwerp en een geavanceerd bracket-systeem is deze soundbar ideaal voor installaties in combinatie met schermen, SMART Boards of projectoren.

imeo2-zwart-audac

Geavanceerde speakers en krachtige versterker

De SMART soundbar gebruikt een geavanceerde opstelling van luidsprekers om geweldig geluid te produceren. Het heeft drie soorten speakers: twee kleine voor hoge tonen, twee middelgrote voor middentonen en twee iets grotere voor lage tonen. Samen zorgen ze voor helder geluid met een sterke bas.

De ingebouwde versterker maakt gebruik van moderne technologieën om het geluid te verbeteren. Met een vermogen van 60 Watt zorgt het ervoor dat het geluid krachtig en duidelijk is. De soundbar heeft ook vooraf ingestelde instellingen die automatisch worden aangepast voor verschillende situaties, zoals presentaties, muziek luisteren of het kijken van video’s. Dit betekent dat je altijd het beste geluid hebt, ongeacht wat je aan het doen bent.

Veelzijdige connectiviteit voor verschillende toepassingen

Met diverse ingangsmogelijkheden, waaronder HDMI (ARC), SPDIF (optisch en coaxiaal), en een bluetooth 4.2-ontvanger, biedt de SMART soundbar flexibiliteit in het aansluiten van verschillende bronnen, van presentatietools tot draagbare apparaten. Hotelmodus en aangepaste bluetooth ID’s maken deze soundbar perfect voor gebruik in hotels, conferentiezalen en scholen.

Gebruiksvriendelijke bediening en montage

De soundbar is voorzien van handige zijbedieningen voor snelle inputselectie en volumeregeling, terwijl de meegeleverde afstandsbediening extra gemak biedt. Het slimme wandmontagesysteem maakt installatie op elke oppervlakte eenvoudig en biedt optimale begeleiding en dekking voor kabels. Dankzij de veelzijdige montage-opties kan de SMART soundbar boven of onder een projectiescherm worden geplaatst.

Energie-efficiëntie met auto standby-functie

De SMART soundbar is niet alleen krachtig, maar ook energiezuinig. De auto standby-functie zorgt ervoor dat de soundbar automatisch overschakelt naar de energiebesparende modus, waardoor onnodig energieverbruik wordt voorkomen. Deze kenmerken hebben de SMART soundbar het ENERGY STAR® certificaat opgeleverd, wat de inzet voor duurzaamheid en efficiëntie onderstreept.

Lees ook:

Van krijtbord naar interactieve technologie

Stel je voor dat we teruggaan naar de dagen van het krijtbord in de klas. Het gekras van het krijt, de stofwolken die opwaaien, en de..

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.