SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

De Catchbox voor hybride vergaderingen, evenementen en onderwijs

De Catchbox voor hybride vergaderingen, evenementen en onderwijs

Met de Catchbox breng je hybride vergaderingen, evenementen en onderwijs naar een nieuw niveau. Met de werpbare Catchbox verander je passieve deelnemers in actieve deelnemers en is afstand geen barrière meer!

Een vrolijke studente houdt de Catchbox vast en is actief aan het meedoen in de les.

Hosten van hybride evenementen

Maak je hybride evenementen levendiger en betrek je publiek op een actieve manier met de Catchbox! De werpbare en gebruiksvriendelijke clip microfoons brengen een frisse dosis energie en participatie naar jouw evenementen, zowel offline als online. Met de Catchbox verander je de spelregels van hybride evenementen door deelnemers actief te betrekken. De kleurrijke microfoons zorgen voor een speelse sfeer terwijl ze door de menigte worden gegooid. Hierdoor hebben sprekers en deelnemers een levendige interactie.

Van bedrijfspresentaties tot webinars en conferenties, de Catchbox is goed voor elke gelegenheid. Statische presentaties zijn verleden tijd, want met de Catchbox kunnen sprekers het publiek direct betrekken door vragen te stellen en meningen te delen. Zo wordt jouw evenement een tweerichtingsgesprek, en niet alleen een monoloog.

Onderwijs in het post-Covid tijdperk

De Catchbox bevordert actief leren en hybride onderwijsmodellen. Studenten, zowel in de klas als virtueel, worden betrokken, waardoor afstand geen barrière meer is. Zo krijgen docenten in traditionele colleges de mogelijkheid om dynamisch les te geven, vragen te stellen en discussies te stimuleren. De Catchbox werkt eigenlijk als een instrument om studenten te motiveren en de leeromgeving levendiger te maken. Onderwijs wordt naast informatief, ook boeiend en participatief, waardoor studenten een betrokken en actieve rol spelen in hun leertraject. 

Zet de Catchbox in het midden van de vergadertafel...

… en zie hoe het de communicatie stimuleert! Alle deelnemers worden energiek betrokken en het stellen van vragen en het delen van ideeën worden leuke en interactieve ervaringen. Het zorgt voor een vlotte overgang tussen fysieke en virtuele aanwezigheid, waardoor afstand geen obstakel meer is. De Catchbox bevordert een dynamische en participatieve vergadersfeer, waarbij iedere stem gehoord wordt. Geef je teamvergaderingen een boost met de Catchbox en maak van elke bijeenkomst een productieve ervaring.

Lees ook:

Storytelling in combinatie met SMART Boards​

Wist je dat storytelling een van de oudste vormen van menselijke communicatie is? Van grottekeningen tot mondelinge overlevering..

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.