SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

SMART Meeting Pro

Deze krachtige visuele software laat gebruikers ideeën creëren en vastleggen in de virtueel onbeperkte werkruimte, wiens werkblad zich uitbreidt terwijl u werkt.

Bekijk de video

In 1 minuut toont onze gecertificeerde trainer de mogelijkheden van SMART Meeting Pro.

Hoofdkenmerken

SMART meeting pro oneindige werkruimte oneindig whiteboard canvas zonder grenzen

Navigeer door de oneindige werkruimte

Het oneindige whiteboard heeft geen ruimtebeperkingen – beweeg in elke richting en zoom in en uit. Een radarweergave toont uw huidige locatie. Maak bladwijzers van belangrijke inhoud om er gemakkelijk naar terug te gaan.

SMART Meeting Pro software

Maak gebruik van meerdere schermen

Met een Room Editie-licentie kunt u tot 16 schermen op dezelfde werkruimte aansluiten. Opmerkingen op het ene scherm verschijnen op alle andere. U kunt zelfs bepalen welke inhoud op welk scherm wordt weergegeven.

Aangepaste sjablonen

Bouw bibliotheken met behulp van de aanpasbare sjablonen in uw huisstijl. Organiseer uw afbeeldingen in mappen en exporteer ze voor gebruik binnen uw organisatie.

Geavanceerd schrijven

De standaard kalligrafische pen stileert uw handschrift automatisch en zet deze om in strakke lijnen. Converteer elke handgeschreven notitie eenvoudig naar tekst met een aanraking.

Geïntegreerde schermafbeeldingen

Maak een schermafbeelding vanuit elke toepassing. Deze wordt automatisch in de oneindige werkruimte gezet, zodat u gelijk aantekeningen kunt maken.

Het verschil tussen SMART Meeting Pro en SMART TeamWorks software

Bezoek onze showrooms

Bekijk, probeer en ervaar de nieuwste interactieve displays van SMART en i3 in onze showroom in Amsterdam, Houten of Zwolle

Boek een demo in onze showroom

Laat uw gegevens achter voor een bezoek aan onze showroom. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant. Ook als u geen klant van ons bent, kunt u support aanvragen.

Sales aanvraag

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten of voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Installatieservice voor ieder SMART Board

Wilt u nieuwe apparatuur laten plaatsen, verhuizen of laten demonteren en afvoeren? Voor al deze (en meer…) activiteiten op uw locatie kunnen wij uw partner zijn. Onze eigen technici zijn breed inzetbaar, werken netjes en zijn VCA* gecertificeerd. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige en correcte uitvoering van de werkzaamheden. Vul uw gegevens in wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken!