SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

SMART Meeting Pro

Deze krachtige visuele software laat gebruikers ideeën creëren en vastleggen in de virtueel onbeperkte werkruimte, wiens werkblad zich uitbreidt terwijl u werkt.

Bekijk de video

In 1 minuut toont onze gecertificeerde trainer de mogelijkheden van SMART Meeting Pro.

Hoofdkenmerken

SMART meeting pro oneindige werkruimte oneindig whiteboard canvas zonder grenzen

Navigeer door de oneindige werkruimte

Het oneindige whiteboard heeft geen ruimtebeperkingen – beweeg in elke richting en zoom in en uit. Een radarweergave toont uw huidige locatie. Maak bladwijzers van belangrijke inhoud om er gemakkelijk naar terug te gaan.

SMART Meeting Pro software

Maak gebruik van meerdere schermen

Met een Room Editie-licentie kunt u tot 16 schermen op dezelfde werkruimte aansluiten. Opmerkingen op het ene scherm verschijnen op alle andere. U kunt zelfs bepalen welke inhoud op welk scherm wordt weergegeven.

Aangepaste sjablonen

Bouw bibliotheken met behulp van de aanpasbare sjablonen in uw huisstijl. Organiseer uw afbeeldingen in mappen en exporteer ze voor gebruik binnen uw organisatie.

Geavanceerd schrijven

De standaard kalligrafische pen stileert uw handschrift automatisch en zet deze om in strakke lijnen. Converteer elke handgeschreven notitie eenvoudig naar tekst met een aanraking.

Geïntegreerde schermafbeeldingen

Maak een schermafbeelding vanuit elke toepassing. Deze wordt automatisch in de oneindige werkruimte gezet, zodat u gelijk aantekeningen kunt maken.

Het verschil tussen SMART Meeting Pro en SMART TeamWorks software

Bezoek onze showrooms

Bekijk, probeer en ervaar de nieuwste interactieve displays en videovergaderoplossingen in onze showroom in Amsterdam of Zwolle.

Showroom bezoek of online demo plannen

Wij hebben een showroom in Houten, Amsterdam en Zwolle waar u onze oplossingen kunt bekijken en aanraken. Ook een online demo is mogelijk. Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze showrooms alleen mogelijk op afspraak. Laat hiervoor uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel dan naar 038-4209090.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.