SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

SMART TeamWorks 5 software

SMART TeamWorks software is ontworpen om snel, flexibel en ongelimiteerd samen te werken. Een ideale platformonafhankelijke oplossing voor online / hybride meetings,  geschikt voor elk type vergaderzaal.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste vergader software?

Wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek?

De voordelen

Voor adhoc en geplande ( hybride) video vergaderingen

Dankzij het ruimte-reserveringssysteem woont u snel Teams, Zoom of Webex vergaderingen bij vanuit de fysieke vergaderruimte. Houdt oogcontact met hybride deelnemers terwijl u aantekeningen bespreekt in de gedeelde werkruimte.

Een gedeelde werkruimte - benaderbaar vanaf uw laptop

Werkt u thuis? Meedoen is geen probleem. In de werkruimte deelt u uw scherm, bestanden of aantekeningen die uw collega op het SMART Board bewerkt. Diegene kan u ook schrijfrechten geven voor een nog interactievere ervaring.

De slimste werkruimte voor uw team

Schrijf, teken en markeer bestanden in de gezamenlijke, virtuele werkruimte tijdens de videomeeting. Sla het whiteboard op, deel de inhoud ervan en hervat later eenvoudig de meeting.

Bekijk een video van SMART TeamWorks 5

SMART TeamWorks 5 licenties

Bezoek onze showrooms

Bekijk, probeer en ervaar de nieuwste interactieve displays en videovergaderoplossingen in onze showroom in Amsterdam of Zwolle.

Showroom bezoek of online demo plannen

Wij hebben een showroom in Houten, Amsterdam en Zwolle waar u onze oplossingen kunt bekijken en aanraken. Ook een online demo is mogelijk. Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze showrooms alleen mogelijk op afspraak. Laat hiervoor uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel dan naar 038-4209090.

Neem contact met ons op

Stel uw vraag voor vrijblijvend advies.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.