SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

De GX, MX en QX van SMART

De GX, MX en QX van SMART

Welk model past het beste bij jouw behoeften? 

We begrijpen dat met de vele opties voor SMART Boards, het vinden van het perfecte SMART Board voor jouw bedrijf een flinke uitdaging kan zijn. In deze blog maken we het je een stukje makkelijker door de nieuwste modellen GX-V2, MX-V4 en QX Pro onder de loep te nemen. Welk model past het beste bij jouw behoeften? Een duidelijk overzicht vind je hier!

GX-V2

De SMART GX-serie brengt betrouwbare interactiviteit naar het klaslokaal en de vergaderruimte. De GX is het basismodel van SMART Technologies, de makers van het originele SMART® interactieve whiteboard. Het combineert een Ultra HD display met zeer nauwkeurige touchfunctionaliteit, ruim voldoende connectiviteit en handige ingebouwde features zoals een digitaal whiteboard, een browser en de mogelijkheid om apps te installeren. De GX werkt ook zeer goed samen met Windows of Apple laptops zodat iedereen zijn of haar eigen applicaties en software kunnen gebruiken. Het interactieve display uit de SMART GX-serie biedt alle functies die je zoekt om aan de slag te gaan met interactieve displays, en dat met de veiligheid en betrouwbaarheid van SMART. 

Alles in detail te weten komen over de GX-V2? Je leest hier de hele blog!

MX-V4

De SMART MX is een stap omhoog ten opzichte van de GX en is geschikt voor de educatieve en zakelijke markt. Het touchscreen beschikt over de bekende SMART IQ-Android omgeving, SMART Ink en zero-bonded glas voor natuurlijke schrijfervaring. De MX is compatibel met Windows en Apple laptops en de mogelijkheid om gebruik te maken van jouw eigen applicaties en bestanden. Het touchscreen is voorzien van een omgevingssensor die het licht van het scherm automatisch dimt. De stereo geluidsweergave is net even wat beter dan de GX en de toegankelijkheid en functies van het bedieningspaneel net iets uitgebreider. Voor de IT-beheerder is dit een SMART Board die volledig remote te beheren is met veiligheid voorop. 

Volledig op de hoogte zijn van de MX-V4? Lees hier meer over de MX serie!

QX Pro

De QX Pro, het alles-in-één display gericht op prestaties voor de moderne hybride werkruimte. Dit is het topmodel van SMART Board. Een gebruiksklare oplossing, exclusief ontworpen voor bedrijven en zelfs eenvoudig genoeg voor iemand zonder ervaring. Een intuïtief, krachtig en compleet uitgerust vlagschip, klaar voor het echte professionele werk. 

Alle ins en outs ontdekken van de QX Pro? Lees hier meer over de QX serie!

Hieronder hebben we de belangrijkste specificaties van de GX, MX en QX op een rij gezet aan de hand van een overzichtelijke tabel.

GX-V2 MX-V4 QX Pro
Prijsklasse Instap Middensegment High end
Beschikbare afmetingen 65, 75 en 86 inch 55, 65, 75 en 86 inch 65, 75 en 86 inch
Geluidsweergave Stereo Stereo Stereo met subwoofer
Touch techniek Goed Beter Best
Schrijfervaring Prettig en snel Heel natuurlijk Ultra fijn
Aantal (batterijloze) pennen 2 2 2 tot 8
Aantal fysieke wissers 0 0 2
Fysiek bedieningspaneel met Home knop Ja, fysieke knop Ja, fysieke knop (verlicht) Ja, touchbutton (verlicht)
Moderne connectiviteit HDMI en USB-C HDMI en USB-C HDMI en USB-C
USB-C met laadfunctie Ja, 15W Ja, 65W Ja, 65W
Windows en Mac compatibel Ja Ja Ja
Ingebouwde browser en whiteboard Ja Ja Ja
Ingebouwde Windows OPS computer Optioneel Optioneel Optioneel
Nederlandse taal ondersteuning Ja Ja Ja
Remote management ondersteuning Optioneel Optioneel Optioneel

Jouw keuze, talloze mogelijkheden

Na alle ins en outs in vergelijking te hebben gebracht, zien we dat elk SMART Board eigen unieke voordelen heeft. Met de GX, het basismodel van SMART, ben je zeker van alle functies die je zoekt om aan de slag te gaan met interactieve displays, zowel in de klas als op kantoor. De MX, een stap hoger dan de GX, valt op met de stereo geluidsweergave en het uitgebreide bedieningspaneel. De QX is daarentegen gericht op presentaties voor de moderne hybride werkruimte, en niet voor niets het topmodel van SMART. Welk SMART Board model past het best bij jouw behoeften? 

Lees ook:

Productief en verbonden werken op afstand

Werken op afstand is geen nieuw concept. We zijn er inmiddels allemaal wel bekend mee. De wereld van werk is de afgelopen jaren aanzienlijk veranderd, met technologische..

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.