SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

Platinum Partner SMART

Platinum Partner SMART

Waarom is het verstandig om te kiezen voor een Platinum partner van SMART?

Niet ieder bedrijf dat SMART-producten verkoopt, heeft de status van SMART Platinum partner. Wij zijn er trots op dat we al jaren officieel erkend zijn als een SMART Platinum Partner. Bij ons kun je vertrouwen op de hoogste kwaliteit in advies, levering en service. In deze blog leggen we uit waarom het slim is om te opteren voor een Platinum partner van SMART.

Gecertificeerde deskundigheid

Platinum partner zijn, betekent simpelweg dat we hoogwaardige kennis en dienstverlening bieden als het om SMART-technologie gaat. Bij het integreren van SMART-technologie in scholen en bedrijven komt er meer kijken dan alleen het aanschaffen van apparatuur. Het is belangrijk om deskundig advies te krijgen om deze technologie optimaal te benutten. Als Platinum partner zijn we er om je te voorzien van praktisch en duidelijk advies, zodat SMART-oplossingen naadloos in je onderwijs- of zakelijke omgeving passen. Samen met SMART zorgen we ervoor dat je investering in SMART-technologie in goede handen is en de juiste begeleiding krijgt.

Samenwerking met SMART

Bij smartboard.nl werken we nauw samen met SMART om jou de allerbeste service te bieden. Deze samenwerking is gericht op het verschaffen van advies en op maat gemaakte trainingen die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften. We begrijpen dat elke school en elk bedrijf uniek is, daarom zorgen we ervoor dat onze begeleiding en training perfect aansluiten op jouw situatie. Wij willen dat je het maximale haalt uit je SMART-investering, en onze nauwe band met SMART zelf stelt ons in staat om dat te garanderen. 

Directe toegang tot SMART technische experts & software ontwikkelaars

We hebben een directe relatie met de technische experts & software ontwikkelaars van SMART. Dit biedt aanzienlijke voordelen. Eén daarvan is de mogelijkheid om technische problemen en vragen snel en doeltreffend op te lossen. Wanneer je met ons samenwerkt, ben je verzekerd van een directe lijn naar de experts die verstand hebben van SMART. Hierdoor kunnen eventuele problemen vlot en efficiënt worden aangepakt, wat essentieel is om een ononderbroken leer- of werkproces te waarborgen. 

Investering in onderwijs en zakelijk succes

SMART is niet zonder reden al jarenlang de marktleider in de branche. SMART-oplossingen spelen een belangrijke rol in het verbeteren van lessen en samenwerking in bedrijven. Ze maken lessen boeiender en helpen bedrijven effectiever te werken. Om het beste uit deze investering te halen, is het werken met een betrouwbare Platinum partner zoals smartboard.nl van groot belang. Samenwerken met ons is een investering in de toekomst van jouw organisatie. 

Onze sterke punten als SMART-partner op een rij

SMART heeft ons geverifieerd als deskundige partners, wat betekent dat je in goede handen bent. We hebben bewezen dat we weten waarover we praten, met aanzienlijke ervaring en het vermogen om gedetailleerd en nauwkeurig advies te verstrekken.

Ons personeel wordt rechtstreeks getraind door SMART en neemt deel aan een formeel beoordeeld en voortdurend trainingsprogramma. Dit zorgt ervoor dat we correct advies kunnen geven en uitstekende SMART-specifieke en op het curriculum gebaseerde training kunnen bieden aan onze klanten.

Als SMART Platinum Partner begrijpen we zowel de SMART-hardware als de meest effectieve manieren om software op deze hardware in de klas te gebruiken.

We onderhouden een directe relatie met het SMART-softwareteam, waardoor we technische ondersteuning en vragen snel kunnen afhandelen en ontwikkelingsideeën kunnen doorgeven vanuit het oogpunt van doceren en leren.

In ons Customer Experience Centre maken we dagelijks gebruik van SMART Boards. Hierdoor kennen we de SMART Learning Suite-software als geen ander.

Lees ook:

SMART Boards en groene klaslokalen: Duurzaam onderwijs

De schermen van SMART zijn met het oog op onze planeet ontworpen. SMART neemt de verantwoordelijkheid voor het milieu..

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.