SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

Pax Christi

Referentiecase Pax Christi

In overleg is een referentiebezoek mogelijk bij deze scholengroep.
Wij laten u graag door eerdere projecten en klanten overtuigen!

Advies nodig voor een nieuw project?

Pax Christi versterkt de leerervaring met oplossingen van Smartboard.nl

Advies nodig voor een nieuw project?

Uitdagingen in de leeromgeving

Vóór de SMART Boards werden geïntroduceerd, stuitte Pax Christi op verschillende uitdagingen in hun onderwijsomgeving. Ze werden geconfronteerd met diverse, te kleine en verouderde touchscreens, klaslokalen met lage resolutie projector/digibord oplossingen, en een gebrek aan uniformiteit in connectiviteit door verouderde analoge (VGA) aansluitingen zonder HDMI-ondersteuning. De afwezigheid van mogelijkheden voor hybride of online onderwijs, het ontbreken van digitale whiteboards, handmatige of niet-verstelbare hoogte-instellingen en beperkte opties voor interactief lesgeven waren ook belemmeringen die de leerervaring beïnvloedden.

De school Pax Christi voorzien van gloednieuwe SMART Boards inclusief de optie om te videovergaderen.

Moderne klaslokalen, praktische technologie

Pax Christi heeft de leerervaring verbeterd met 70 nieuwe opstellingen verdeeld over drie locaties. De kern van deze upgrade is het 75-inch SMART Board MX275, compleet met een in hoogte verstelbare vloerkolom met 5-vlak whiteboard systeem. Deze eenvoudige maar allesomvattende onderwijsopstelling tilt interactief leren naar een hoger niveau.

Digibord in klaslokaal met interactieve functies, geschikt voor aanbestedingen en marktconsultatie. Een docent staat voor het bord en geïnteresseerden luisteren aandachtig naar de docent en kijken naar het digibord.

Videoconference bars als gamechanger

Pax Christi onderscheidt zich door de integratie van videoconference bars in elk klaslokaal. Deze videoconference bars leveren niet alleen uitstekend geluid maar openen ook de deur naar mogelijkheden zoals online oudergesprekken, hybride onderwijs en afstandsonderwijs door externe docenten.

Hands-on training voor gebruiksvriendelijkheid

Smartboard.nl gaat verder dan alleen technologie leveren. Na installatie hebben we praktische workshops gegeven aan de docenten van Pax Christi. Deze hands-on sessies zorgen ervoor dat docenten de schermen niet alleen als displays gebruiken maar ook volledig benutten als interactieve touchscreens.

Betere lessen met oplossingen van Smartboard.nl

Dankzij onze oplossingen geven docenten nu pakkende lessen. Met interactieve tools en de optie voor afstandsonderwijs krijgt het leerproces een nieuwe boost. Pax Christi maakt hiermee een sprong voorwaarts naar een dynamische en eigentijdse leeromgeving. Wij zijn verheugd om hieraan bij te dragen!

Neem contact met ons op

Stel uw vraag voor vrijblijvend advies.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.