SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

Samenwerking met Emmauscollege

Referentiecase Emmauscollege

In overleg is een referentiebezoek mogelijk bij deze scholengroep. Wij laten u graag door eerdere projecten en klanten overtuigen!

Advies nodig voor een nieuw project?

Toekomstgericht onderwijs: De succesvolle samenwerking tussen Smartboard.nl en het Emmauscollege

Advies nodig voor een nieuw project?

Innovatie voor onderwijskwaliteit

Het Emmauscollege  en Smartboard.nl bundelden hun krachten om de toekomst van onderwijs vorm te geven. Na een zorgvuldige vergelijking, het verkennen van mogelijkheden en uitvoerige tests, viel de keuze op de MX-serie van SMART Board. Hieronder lees je hoe deze samenwerking resulteerde in de succesvolle plaatsing van 70 nieuwe digitale schoolborden, en hoe het Emmauscollege klaar is voor de uitdagingen van morgen.

Een visie op vernieuwing

Het Emmauscollege heeft altijd hoogwaardig onderwijs aan haar leerlingen willen bieden. Om deze visie voort te zetten, begon de school aan een traject van vernieuwing. Het doel: de klassieke lesomgeving moderniseren en studenten beter voorbereiden op de digitale wereld van morgen.

Het selectieproces

Het selecteren van de juiste technologie was een belangrijke stap in dit traject. Het Emmauscollege, onder leiding van Peter Keller, zocht een oplossing die niet alleen het leerproces zou verbeteren, maar ook goed zou passen bij de bestaande infrastructuur. Na zorgvuldig onderzoek en uitgebreide tests viel de keuze op de MX-serie van SMART Board, bekend om zijn geavanceerde functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Samenwerking in actie

Op 22 juli vond de langverwachte oplevering plaats, geleid door Wijnand van Middendorp van Limid B.V. Dit moment markeerde het hoogtepunt van een intensief samenwerkingsproces tussen het Emmauscollege en Smartboard.nl. Met succes werden 70 lokalen uitgerust met nieuwe digitale schoolborden, waardoor elke klasomgeving interactiever en boeiender werd.

Klaar voor de toekomst

Dankzij deze samenwerking is het Emmauscollege nu volledig voorbereid op de uitdagingen van de toekomst. De MX-serie van Smart Board  heeft de weg vrijgemaakt voor interactieve lessen, gepersonaliseerd leren en het gebruik van multimedia in het onderwijs. Dit zal ten goede komen aan zowel leerlingen als docenten, en het Emmauscollege zet hiermee in op voortdurende verbetering van het onderwijs.

“Samen hebben we een belangrijke stap gezet in de richting van toekomstgericht onderwijs. Deze succesvolle samenwerking is het resultaat van inzet, visie en een gemeenschappelijk streven naar onderwijsinnovatie.”

SMART Board® MX series

Het SMART Board MX Edu-serie biedt een gebruiksvriendelijke en budgetvriendelijke oplossing voor onderwijsinnovatie. Deze serie bevat alle benodigde interactieve tools voor effectieve samenwerking tegen een betaalbare prijs. Bovendien is de MX-serie ontworpen en gebouwd om lang mee te gaan, en je kunt kiezen uit vier maten: 55″, 65″, 75″ en 86″. 

Wil jij ook toekomstgericht onderwijs, zoals het Emmauscollege?

Bij Smartboard.nl kijken we uit naar nog vele succesvolle samenwerkingen en de voortdurende verbetering van het onderwijslandschap. Samen maken we de toekomst van leren mogelijk. Wil je meer weten over hoe Smartboard.nl jouw onderwijsinstelling kan ondersteunen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kunnen we nieuwe kansen ontdekken en het onderwijs vernieuwen.

Bied een uitdagende leeromgeving

De SMART Board MX serie op een elektrisch in hoogte verstelbaar 5-vlaks systeem gecombineerd met een krachtige soundbar.

Hulp nodig bij het kiezen van een interactief display?

Wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek?

Neem contact met ons op

Stel uw vraag voor vrijblijvend advies.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.