SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

SMARt Board onderwijs amity educatie

Samenwerking met Amity International School

Succesverhaal International School Amity

In overleg is een referentiebezoek mogelijk bij deze scholengroep. Wij laten u graag door eerdere projecten en klanten overtuigen!

Advies nodig voor een nieuw project?

Amity International School Amsterdam: Onderwijs met Smartboard.nl

Advies nodig voor een nieuw project?

Slimme zetten voor interactief leren

International School Amsterdam heeft niet stilgezeten als het gaat om het vernieuwen van het leerproces. Met de installatie van 38 SMART Boards uit de 6000-serie zet de school een nieuw standaard voor interactief onderwijs. Deze borden, gemonteerd op verstelbare vloerkolommen, maken de school volledig klaar voor de digitale uitdagingen van de toekomst. Maar wat maakt deze serie zo bijzonder?

klaslokaal smart board amity 5 - 6000s geshopt

SMART Board 6000 Serie

De SMART Board 6000-serie biedt niet alleen geavanceerde functionaliteit, maar ook een gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossing voor onderwijsinnovatie. Beschikbaar in verschillende formaten – 65″, 75″ en 86″ – heeft deze serie de perfecte balans tussen krachtige tools en duurzaam ontwerp.

klaslokaal smart board amity

Verstelbare flexibiliteit

Amity Internationale school Amsterdam heeft gekozen voor een slimme oplossing. De SMART Boards zijn gemonteerd op elektrisch verstelbare vloerkolommen met vloerplaten, waardoor flexibiliteit en aanpasbaarheid centraal staan.

SMART Learning Suite Online - De digitale leerpartner

De school maakt gebruik van SMART Learning Suite Online, wat interactief leren naar een hoger niveau tilt. Leraren zijn belangrijk, en onderwijssoftware is dat ook. Met de SMART Learning Suite kunnen leraren interactieve lessen geven, online toetsen, samenwerken, games gebruiken en evalueren. Het maakt saaie lesstof dynamisch, helpt elke leerling individueel en is makkelijk te gebruiken. Het werkt goed samen met bestaande technologieën, je hebt altijd en overal toegang en het maakt lesgeven leuker en makkelijker.

Een nieuw hoofdstuk voor Amity

De installatie van de SMART Boards, de ergonomische vloeropstelling en de integratie van SMART Learning Suite Online markeren een nieuw hoofdstuk voor Amity International School Amsterdam. Deze strategische stappen bevestigen hun toewijding aan innovatief onderwijs en beloven een inspirerende leeromgeving voor zowel leerlingen als docenten.
klaslokaal smart board amity

Neem contact met ons op

Stel uw vraag voor vrijblijvend advies.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.