SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

De perfecte videoconference camera voor jouw SMART Board

De perfecte videoconference camera voor jouw SMART Board

Online videovergaderen wordt nog effectiever met de juiste camera-oplossing voor jouw SMART Board. Ontdek de mogelijkheden op basis van jouw ruimte en behoeften.

SMART basiscamera

Voor kleinere vergaderruimtes

Voor compactere vergaderruimtes biedt de SMART basiscamera een solide oplossing. Deze camera is ideaal voor kleinere groepen en zorgt voor een heldere videokwaliteit tijdens jouw online vergaderingen.

usb camera

SMART rooms videobar

Poly X30 (medium)

De Poly Studio X30 is ideaal voor kleine vergaderruimtes. Deze videobar is moeiteloos te installeren zonder de noodzaak van een computer, en biedt de mogelijkheid om content zowel bedraad als draadloos te delen. Met ingebouwde ondersteuning voor populaire videoconferentieplatforms garandeert de Poly X30 vergaderingen van hoge kwaliteit. De camera levert scherpe beelden, terwijl ‘NoiseBlockAI’ effectief achtergrondgeluiden wegfiltert.

SMART Teams Rooms oplossing bar
Poly X50 (large)

De Poly Studio X50 is ideaal voor middelgrote vergaderruimtes. Deze videobar is gebruiksvriendelijk en functioneert zonder de noodzaak van een computer. Met ondersteuning voor veelgebruikte videoconferentieplatforms zoals Zoom en Microsoft Teams is de X50 perfect geschikt voor vergaderingen met tot wel 10 deelnemers. Zowel de audio als de video leveren hoogwaardige prestaties, en draadloze contentdeling is mogelijk. Door slimme camera-instellingen en effectieve ruisonderdrukking wordt de algehele vergaderervaring verbeterd.

800x600 - x50 zijkant
Poly X70 (extra large)

De Poly Studio X70 is de perfecte alles-in-één videobar voor grote vergaderruimtes. Met dubbele 4K-lenzen, krachtige stereospeakers en geavanceerde camera- en ruisonderdrukkingstechnologie, maakt het al jouw vergaderingen van hoge kwaliteit. Deze stijlvolle oplossing vereenvoudigt de wirwar van kabels en zorgt voor een vlotte integratie met cloud videodiensten. De X70 levert kristalheldere beelden en geluid van hoge kwaliteit, waardoor elke vergadering probleemloos verloopt.

SMART videobar

Poly Studio USB
De Poly Studio Premium USB videobar levert uitstekende geluidskwaliteit en in-person video-ervaringen voor maximaal 8 personen. Met handige functies zoals automatische groepsframing en sprekerstracking is de videobar eenvoudig te beheren. De krachtige audioprestaties en geavanceerde ruisonderdrukking van Poly NoiseBlockAI verbeteren de verstaanbaarheid aanzienlijk. Dankzij cloud-beheertools is het beheer eenvoudig en compatibel met verschillende videoplatforms. De Poly Studio Premium USB videobar is de professionele keuze voor heldere en impactvolle vergaderingen.

SMART dual lens camera met audiobar

Poly E70

De Poly E70 is een geavanceerde intelligente camera die twee lenzen combineert – een groothoek en zoomlens – waardoor het mogelijk is om de hele ruimte vast te leggen en tegelijkertijd te kunnen inzoomen op specifieke onderwerpen zoals individuele sprekers. De Poly E70 is compatibel met (Teams gecertificeerde) microfoons, luidsprekers en Rooms computers, zowel binnen als buiten het Poly portfolio. De ingebouwde privacy shutter opent automatisch tijdens meetings en sluit na afloop voor maximale privacy. De flexibele montageopties, intelligente functies en privacybescherming maken de E70 de ideale keuze voor geavanceerde videocommunicatie.

200164 - Poly E70 - 77696_Poly-Studio-E70-dual-4K-camera-3
Nureva HDL 200

De Nureva HDL 200 is een krachtige enkelvoudige microfoon die de hele ruimte binnen zijn pick-up gebied helder registreert en de audio van de gesprekspartner met natuurlijke weergave weergeeft. De Nureva HDL 200 is ontworpen voor helder en niet-blikkerig geluid, met een ingebouwde processor die echo en galm minimaliseert, zelfs in akoestisch uitdagende omgevingen. De Nureva HDL 200 is uiterst geschikt om te combineren met de E70 camera van Poly en biedt optimale geluidsprestaties voor een effectieve en natuurlijke communicatie.

nureva-nureva-hdl200-b-audio-conferencingsysteem-z

Ben je er nog niet helemaal uit?

Wil je meer weten over welke videoconference camera het beste past bij jouw SMART Board en vergaderruimte? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of plan een bezoek aan een van onze showrooms. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken zodat jij binnen no-time een perfecte videoconferentie-ervaring hebt.

Lees ook:

De GX, MX en QX van SMART

We begrijpen dat met de vele opties voor SMART Boards, het vinden van het perfecte SMART Board voor jouw bedrijf een flinke uitdaging kan zijn. In deze blog maken we het..

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.