SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

De voordelen van een OPS computer in jouw SMART Board

De voordelen van een OPS computer in jouw SMART Board

Ontdek de vele voordelen en eigenschappen van het integreren van een OPS computer in je SMART Board. Deze krachtige toevoeging biedt een naadloze en geoptimaliseerde gebruikerservaring.

Automatische start bij het aanzetten van het SMART Board

Een van de voornaamste voordelen van een OPS computer is het automatisch opstarten bij het inschakelen van het SMART Board. Dit zorgt voor een vlotte en directe toegang tot de geavanceerde functies zonder extra handelingen.

Geen externe laptop nodig

Met de OPS computer is het overbodig om een externe laptop aan te sluiten. Alles wat je nodig hebt, is al geïntegreerd in het SMART Board, waardoor het systeem efficiënter en gebruiksvriendelijker wordt.

Minder gevoelig voor molest en diefstal

Doordat de OPS computer volledig geïntegreerd is in het SMART Board, wordt het geheel minder gevoelig voor molest en diefstal. Het compacte ontwerp minimaliseert risico’s en zorgt voor een veilige inzet in diverse omgevingen.

Netjes geïnstalleerd zonder kabels

Een opgeruimde installatie is gegarandeerd, omdat er geen extra kabels nodig zijn om de OPS computer aan het SMART Board te koppelen. Dit resulteert in een gestroomlijnde en professionele uitstraling van de gehele opstelling.

Afgestemd en geoptimaliseerd voor SMART Board functies

De OPS computer is nauwkeurig afgestemd en geoptimaliseerd voor gebruik met SMART Board functies. Dit zorgt ervoor dat alles soepel samenwerkt en haalt het beste uit de interactieve whiteboardfuncties en andere geavanceerde toepassingen.

Meer informatie of advies?

Benieuwd naar hoe een OPS computer de functionaliteit van jouw SMART Board kan verbeteren? Voor meer informatie of persoonlijk advies staan wij tot je beschikking. Neem gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Lees ook:

De verschillende softwarepakketten van SMART

Voor zowel Windows als Apple gebruikers hebben wij softwareoplossingen om maximale functionaliteit uit je smartboard te halen. Grote kans dat jij het smartboard ook..

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.