SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

SMART Board 7086R pro

SMART Board 7000R Pro serie

Het nieuwste SMART Board

De SMART Board 7000R Pro serie is het meest geavanceerde interactieve display. 4K Ultra HD videoresolutie. 16 gelijktijdige aanrakingen mogelijk voor schrijven en wissen op Windows® en Mac® systemen. Aansluitingenpaneel aan de zijkant voor stroom, volume, USB en HDMI-ingangen etc. Er is geen noodzaak om een ​​computer of USB aan te sluiten, Het is een eenvoudige, makkelijkere manier om te presenteren. Tevens bevat de IQ module de mogelijkheid voor draadloze schermdeling. Integratie met tablet(s) en telefoon(s) , inclusief Chromebooks!

Dit product is niet meer verkrijgbaar.
Bekijk de SMART Board 6000S serie hier.

Bekijk de video

Door ons opgenomen in showroom Houten.

SMART Board 7000R Pro

Alles met één druk op de knop. Met dank aan iQ.

Met de ingebouwde iQ-technologie beschikt het scherm over een ingebouwd whiteboard, een ingebouwde webbrowser en kunt u draadloos beeld streamen naar het scherm vanaf ieder device en vanaf ieder platform. U hoeft dus geen computer of laptop aan te sluiten, maar u kunt direct aan de slag!

Aanraken

De SMART Board 7000R-serie maakt samenwerken makkelijker. Met 16 gelijktijdige contactpunten op zowel Mac en pc kunnen meerdere collega's tegelijkertijd verschillende dingen op het scherm doen, zoals dingen klaar zetten, schrijven, wissen of objecten verplaatsen.

Schrijven

Schrijven op de SMART Board 7000R-serie is net zo eenvoudig als op papier. Met het bijkomende voordeel van de volgende handige functies:

Delen

SMART Board 7000R-serie verbindt alles en iedereen. Stream het scherm van uw device (elk merk werkt). Op het SMART Board kan het beeld van 2 devices tegelijkertijd naast elkaar getoond worden.

Beschikbaar als 75" inch of 86" inch

No products were found matching your selection.

Uw SMART Board uitbreiden

Diverse accessoires om alles uit uw SMART Board 7000R Pro  te halen.

Hulp nodig bij het kiezen van een SMART Board?

Neem contact op via info@smartboard.nl of 038-420 90 92.
Of kom langs in één van onze showrooms

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.