SMART Board 7086R pro

SMART Board 7000R Pro serie

Het nieuwste SMART Board

De SMART Board 7000R Pro serie is het meest geavanceerde interactieve display. 4K Ultra HD videoresolutie. 16 gelijktijdige aanrakingen mogelijk voor schrijven en wissen op Windows® en Mac® systemen. Aansluitingenpaneel aan de zijkant voor stroom, volume, USB en HDMI-ingangen etc.

Er is geen noodzaak om een ​​computer of USB aan te sluiten, Het is een eenvoudige, makkelijkere manier om te presenteren. Tevens bevat de IQ module de mogelijkheid voor draadloze schermdeling. Integratie met tablet(s) en telefoon(s) , inclusief Chromebooks!

Bekijk de video

Door ons opgenomen in showroom Houten.

SMART Board 7000R Pro

Alles met één druk op de knop. Met dank aan iQ.

Met de ingebouwde iQ-technologie beschikt het scherm over een ingebouwd whiteboard, een ingebouwde webbrowser en kunt u draadloos beeld streamen naar het scherm vanaf ieder device en vanaf ieder platform. U hoeft dus geen computer of laptop aan te sluiten, maar u kunt direct aan de slag!

Aanraken

De SMART Board 7000R-serie maakt samenwerken makkelijker. Met 16 gelijktijdige contactpunten op zowel Mac en pc kunnen meerdere collega's tegelijkertijd verschillende dingen op het scherm doen, zoals dingen klaar zetten, schrijven, wissen of objecten verplaatsen.

 • Silktouch ™ -wrijvingsloos oppervlak, voor optimale schrijfervaring.
 • De 16 gelijktijdige contactpunten op zowel Mac en pc zorgen ervoor dat mensen naast elkaar kunnen werken.
 • Object awareness ™ automatische herkenning van vinger of pen. (Touch, schrijven of wissen)

Schrijven

Schrijven op de SMART Board 7000R-serie is net zo eenvoudig als op papier. Met het bijkomende voordeel van de volgende handige functies:

 • Laat meerdere mensen tegelijkertijd in vier verschillende kleuren schrijven dankzij Pen ID. Het SMART Board herkent de pen en kleur direct.
 • Converteer uw schrift naar tekst, wijzig de penkleur en schrijf over elk venster - met behulp van SMART inkt.
 • Soepele schrijfervaring welke er natuurlijk uit ziet en aanvoelt.
 • De SMART Board 7000R Pro-serie wordt geleverd met vier pennen en twee wissers, zodat collega's gemakkelijk naast elkaar aan een project kunnen werken.

Delen

SMART Board 7000R-serie verbindt alles en iedereen. Stream het scherm van uw device (elk merk werkt). Op het SMART Board kan het beeld van 2 devices tegelijkertijd naast elkaar getoond worden.

 • Deel elk Android-, Apple- en Windows-apparaat met het bord.
 • Geen kabels om aan te sluiten. Geen apps om te installeren. Geen extra hardware om te kopen. U kunt gelijk beginnen met delen.
 • 4K Ultra HD-resolutie zorgt ervoor dat elke presentatie of video-vergadering er op zijn best uitziet.
 • Opnieuw ontworpen om delen, presenteren en bijdragen heel gemakkelijk te maken.

Beschikbaar als 75" inch of 86" inch

Hulp nodig bij het kiezen van een SMART Board?

Neem contact op via [email protected] of (0)38 - 420 90 92.
Of kom langs in één van onze showrooms

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant. Ook als u geen klant van ons bent, kunt u support aanvragen.