SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

Vloerlift inclusief vloerplaat

1.099,00 (incl. btw 1.329,79)

Deze SMART Board vloerlift is ontworpen voor intensief gebruik en wordt vervaardigd in Nederland, waarbij kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Met zijn ruime elektrische verstelbereik kan deze vloerlift moeiteloos op de gewenste hoogte worden ingesteld. De vloerplaat vormt geen obstakel vanwege de beperkte hoogte en is toch zwaar genoeg om touchscreens veilig en stabiel te gebruiken.

Op voorraad

De kabelset die u nodig heeft om uw laptop met het SMART Board te verbinden. De 4K 60 Hz gecertificeerde HDMI en USB touch kabel hebben een lengte van 5 meter en zijn voorzien van een beschermende kabelhoes voor een lange levensduur en afgewerkt resultaat.

Meer informatie over dit product?

Waarom SMARTBoard.nl

Bekijk de vloerkolom in actie

Andere suggesties…

 • Onderstel

  Verrijdbaar onderstel (met onderkast)

  Waardering 0 uit 5
  1.185,00 (incl. btw 1.433,85) Opties selecteren
 • SMART accessoires

  Luxe trolley (met bovenkast)

  Waardering 0 uit 5
  1.099,00 (incl. btw 1.329,79) Opties selecteren

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.

Showroom bezoek of online demo plannen

Wij hebben een showroom in Houten, Amsterdam en Zwolle waar u onze oplossingen kunt bekijken en aanraken. Ook een online demo is mogelijk. Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze showrooms alleen mogelijk op afspraak. Laat hiervoor uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel dan naar 038-4209090.

Wilt u meer informatie over dit product?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.