SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

SMART Board® iQ computing

Alles binnen handbereik

iQ maakt samenwerking naadloos

Of het nu gaat om het lesgeven van een les die gaat van een interactieve activiteit naar het tonen van een video of om samen te werken op een digitaal whiteboard, of om collega’s te ontmoeten in een samenwerkingsproject dat springt tussen brainstormen en het markeren van PowerPoint®- en PDF-bestanden – iQ heeft alles binnen handbereik.

Alles-in-één ervaring

iQ Module SMART Board - ingebouwd Android besturingssysteem

WHITEBOARD: Loop de ruimte binnen en begin direct met schrijven. U kunt notities opslaan op elk mobiel apparaat met een tik en ze terugsturen naar het SMART Board om verder te gaan waar u was gebleven.

WEBBROWSER: Stoppen om een laptop aan te sluiten is storend. Met iQ kun je met een tik naar een browser schakelen en direct op het bord surfen.

*PLAYER: Notebook Player maakt het plannen van lessen eenvoudig. Maak een interactieve les op uw school of thuiscomputer. Stuur het naar een SMART Board en begin met lesgeven. *Opgenomen in SMART Board-schermen voor het onderwijs

 **INPUT PREVIEW: Bekijk een voorbeeld van wat wordt weergegeven op elk apparaat dat is aangesloten op uw SMART Board. Het schakelt het giswerk uit bij het schakelen tussen ingangen. 

**Opgenomen in SMART Board MX / MX Pro, 7000/7000 Pro en 7000R / 7000R Pro-schermen

STARTSCHERM: Personaliseer het startscherm. Kies uw eigen wallpaper. Uw recente activiteiten, apps en bestanden zijn met één klik te benaderen.

SCHERM DELEN: SMART Board-schermen werken met allerlei iOS®-, Windows®- en Android ™ -apparaten, inclusief Chromebooks die Google Cast gebruiken. U kunt twee schermen delen en media streamen.

APPS BIBLIOTHEEK: zoek in de app store naar apps en voeg ze toe aan je favorieten voor eenvoudige toegang vanaf het startscherm.

 AFSTANDSBEHEER: Met een abonnement op SMART Remote Management kunt u al uw apparaten efficiënt onderhouden, besturen en beveiligen - inclusief SMART Board-schermen met iQ.

Bezoek onze showrooms

Bekijk, probeer en ervaar de nieuwste interactieve displays en videovergaderoplossingen in onze showroom in Amsterdam of Zwolle.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.