SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

Basis trolley

749,00 (incl. btw 906,29)

Deze SMART basis trolley is specifiek ontworpen voor intensief gebruik en wordt vervaardigd in Nederland, waarbij kwaliteit en vakmanschap centraal staan. Met zijn uitgebreide elektrische verstelbereik kan deze trolley eenvoudig op de gewenste hoogte worden ingesteld. De ingebouwde veiligheidsstop detecteert drukverschillen bij een botsing en schakelt in een dergelijk geval automatisch de elektrische motor uit. Alle vier de robuuste zwenkwielen zijn uitgerust met remmen, waardoor de trolley zeer wendbaar en gemakkelijk te verplaatsen is, zelfs over tapijt en tegels.

Op voorraad

Meer informatie over dit product?

Waarom SMARTBoard.nl

Andere suggesties…

 • Onderstel

  Verrijdbaar onderstel (met onderkast)

  Waardering 0 uit 5
  1.185,00 (incl. btw 1.433,85) Opties selecteren
 • SMART accessoires

  Luxe trolley (met bovenkast)

  Waardering 0 uit 5
  1.099,00 (incl. btw 1.329,79) Opties selecteren

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.

Showroom bezoek of online demo plannen

Wij hebben een showroom in Houten, Amsterdam en Zwolle waar u onze oplossingen kunt bekijken en aanraken. Ook een online demo is mogelijk. Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze showrooms alleen mogelijk op afspraak. Laat hiervoor uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel dan naar 038-4209090.

Wilt u meer informatie over dit product?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.