SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

illustratie hybride vergaderen

De vergaderbuddy

De SMART Videobar gecombineerd met een meekijkscherm biedt zowel de kantoor- als thuiswerker een betere audiovisuele ervaring tijdens hybride overleg.

Lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen zijn voor beide partijen beter zichtbaar. Daardoor biedt de buddy natuurlijke interactie met deelnemers op afstand. Dankzij het meekijkscherm kunt u uw hoofdscherm gebruiken voor het presenteren van uw content. En uw collega’s zijn in het groot zichtbaar op het meekijkscherm, zelfs in 3×3 of uitgebreidere grid-weergave.

Modellen

De Vergaderbuddy

De Rooms Buddy

Ontdek de vele voordelen

Betere interactie

Een deel van de collega’s vergadert (virtueel) mee vanuit huis. Op het meekijkscherm in de vergaderruimte zijn zij te zien.

Volledig in controle

hybride vergaderen met de vergaderbuddy

Afgestemd op uw behoefte

De onderdelen van de vergaderbuddy zijn geheel naar wens aan te passen. 

Boek een demo

hybride vergaderen met de vergaderbuddy

Maak een afspraak in onze showroom

Ervaar de mogelijkheden van hybride vergaderen zelf in onze showroom. Via onze demo opstelling kunt u zelf ervaren wat de voordelen zijn van onze vergaderbuddy. 

Wij staan voor u klaar met een persoonlijk en deskundig advies. Een online demo is ook mogelijk.

Boek een demo in onze showroom

Laat uw gegevens achter voor een bezoek aan onze showroom. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant. Ook als u geen klant van ons bent, kunt u support aanvragen.

Sales aanvraag

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten of voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Installatieservice voor ieder SMART Board

Wilt u nieuwe apparatuur laten plaatsen, verhuizen of laten demonteren en afvoeren? Voor al deze (en meer…) activiteiten op uw locatie kunnen wij uw partner zijn. Onze eigen technici zijn breed inzetbaar, werken netjes en zijn VCA* gecertificeerd. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige en correcte uitvoering van de werkzaamheden. Vul uw gegevens in wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken!