SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

Vergaderbuddy Pro-C

3.199,00 (incl. btw 3.870,79)

Onze verrijdbare vergaderoplossing is speciaal samengesteld voor organisaties die een professionele mobiele vergaderoplossing wensen met moderne vergaderapparatuur voor online vergaderen of presenteren. De samenstelling is robuust, wendbaar en geschikt om binnen kantooromgevingen te verplaatsen door deur- en liftopeningen en daardoor efficiënt te gebruiken in meerdere ruimtes.

Het gebruik is eenvoudig! Sluit uw laptop aan op de vergaderoplossing via slechts één USB-C kabel. Via deze USB-kabel maakt u verbinding met het presentatiescherm,  de videobar én wordt uw laptop ook nog eens opgeladen! Dankzij de oplaadfunctie via USB-C loopt de accu van uw laptop niet leeg tijdens het gebruik. De hoge kwaliteit HP/Poly videobar is een combinatie van een 4K camera, soundbar en microfoon in één en is geschikt voor kleine tot middelgrote ruimten (tot 6 personen).

  • Een professioneel 55-inch (140 cm diagonaal) Ultra HD presentatiescherm
  • Een degelijk verrijdbaar onderstel met geremde wielen
  • Een HP/Poly 4K USB-videobar (camera, soundbar en microfoon in één)
  • Een professionele USB-C dock incl. aansluitkabel van 3m
  • Laptop oplaadfunctie tot 60 Watt via USB-C
  • Kabelhaak en geïntegreerde 4-voudige spanningsslof
  • Gecertificeerd voor o.a. Teams, Zoom en Google Meet
  • Digitale instructiekaart
  • Assemblage en levering op locatie (binnen NL excl. Waddeneilanden)

Op voorraad

Waarom SMARTBoard.nl

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.

Showroom bezoek of online demo plannen

Wij hebben een showroom in Houten, Amsterdam en Zwolle waar u onze oplossingen kunt bekijken en aanraken. Ook een online demo is mogelijk. Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze showrooms alleen mogelijk op afspraak. Laat hiervoor uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel dan naar 038-4209090.

Wilt u meer informatie over dit product?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.