SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

SMART Learning Suite

De SMART Learning Suite software is speciaal voor het onderwijs ontworpen – in samenwerking met docenten.
De SMART Learning Suite bevat de SMART Notebook Plus dekstop-software en (cloudbased) SMART Lumio.

De SMART Learning Suite bestaat uit 2 programma's

smart notebook plus

Computersoftware voor het maken van boeiende, interactieve lessen

Met de desktopsoftware SMART Notebook Plus, die u op uw Microsoft of MacOS computer installeert, kunt u boeiende lessen maken. U maakt snel en eenvoudig dynamisch lesmateriaal met de enorme verscheidenheid aan zowel algemene als vakspecifieke tools die beschikbaar zijn. (Denk aan de 55.000 beschikbare tools voor rekenen en wiskunde via de GeoGebra widget met onder andere geometrie, letterrekenen, vergelijkingen en statistiek.)  Voeg afbeeldingen, video’s en tekst toe om uw eigen les te maken of vind bestaande lessen van andere leraren in de SMART exchange bibliotheek. De SMART Exchange is een online community waar docenten en studenten de SMART Board-activiteiten die ze hebben gemaakt uploaden en delen. Is uw les klaar? Koppel uw laptop aan een SMART Board of stuur een online versie naar leerlingen met SMART Lumio.

lumio smart

Lumio - internetomgeving om interactieve lessen te geven en delen

Met Lumio kun je elke les snel en eenvoudig veranderen in een interactieve les. Blijf op verfrissende wijze leren (en lesgeven) dankzij een enorme bronnen- en contentbibliotheek. Log in bij Google of Microsoft om de internetomgeving van Lumio te openen. Daar zijn diverse voorbereide lesbestanden up te loaden (zoals PDFs, PowerPoints, Google Slides, YouTube video’s.) Voeg vervolgens eenvoudig een interactieve dia toe, met een sjabloon voor een spel, groepsopdracht of toets. Deze interactieve les kunt u zelf geven of delen met leerlingen (via integratie met Google Drive, Google Classroom en Microsoft Teams) of via een code in hun internetbrowser. Leerlingen kunnen eenvoudig en veilig bij uw gedeelde content via een internetbrowser. U kunt zien wat zij toevoegen en feedback geven, waardoor Lumio ook voor afstandsonderwijs erg geschikt is.

Betrek leerlingen bij de les

SMART learning Suite desktop

Bereid uw les voor waar u maar wilt

Installeer het SMART Learning Suite programma SMART Notebook Plus op uw eigen Windows of Mac computer. Heeft u een Chromebook, of een dagje uw eigen laptop niet bij u? Log in bij uw SMART account op de online cloud omgeving (SMART Lumio).  Maak interactieve lessen, activiteiten en toetsen –  vanaf elke locatie.

SMART Learning Suite online interactief lesgeven ipad les tabletklas

Deel de les met de apparaten van leerlingen

Laat leerlingen klassikaal een digitale toets maken. Geef uw leerlingen instructie om de website hellosmart.com te bezoeken. Via een code kunnen ze verbinding maken met uw les. Deel uw presentatie met aantekeningen ten behoeve van het huiswerk of voor een afwezige leerling.

Krachtige tools die actief leren aanwakkeren

Interactieve lessen

Maak snel dynamische en interactieve lessen en stuur deze rechtstreeks naar uw SMART Board.

Collaboratieve werkruimten

Studenten kunnen elk apparaat gebruiken om samen te creëren op een inspirerend gedeeld canvas.

Spelgebaseerd leren

Pas bestaande sjablonen aan om boeiende spelgebaseerde activiteiten te creëren.

Formatieve beoordelingen

Laat leerlingen klassikaal een digitale toets maken op hun eigen device via een beveiligde verbinding.

SMART ondersteunt elke manier van werken

Betrek leerlingen bij de les

Met SMART Learning Suite kunt u eenvoudig leerlingen interactief betrekken bij uw lessen.

Toegang tot uw lessen in de cloud

Maak interactieve lessen – lokaal of in de Cloud. Log in met Google of Microsoft en uw lessen staan direct op het scherm.

Live lessen geven binnen Teams

Met de Lumio by SMART integratie binnen Microsoft Teams maakt u interactieve lessen en werkruimtes die ongeacht locatie benaderd kunnen worden.

Bezoek onze showrooms

Bekijk, probeer en ervaar de nieuwste interactieve displays in onze showroom in Amsterdam, Houten of Zwolle

Showroom bezoek of online demo plannen

Wij hebben een showroom in Houten, Amsterdam en Zwolle waar u onze oplossingen kunt bekijken en aanraken. Ook een online demo is mogelijk. Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze showrooms alleen mogelijk op afspraak. Laat hiervoor uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel dan naar 038-4209090.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.