SMART Board 6065s

SMART Board 6000S serie

De ultieme schrijfervaring

Verkrijgbaar in 3 formaten (65, 75 en 86 inch) met de beschikking van HyPr Touch met InGlass techniek voor de meest zuivere en natuurlijke Touch en schrijfervaring. De oplossing voor uw klaslokaal om bedraad of draadloos te presenteren vanaf ieder device. Schrijven met digitale inkt binnen iedere applicatie. Voorzien van IQ module voor screensharing, ingebouwde webbrowser en ingebouwd whiteboard. De 6000S is het nieuwste SMART Board en beschikt over de unieke ToolSense technologie. De complete 6000S lijn heeft tevens de Energy Star certificering. 

Bekijk de video

Door ons opgenomen in showroom Houten.

IQ SMART Board 6000S

Alles met één druk op de knop. Met dank aan iQ.

Met de ingebouwde iQ-technologie beschikt het scherm over een ingebouwd whiteboard, een ingebouwde webbrowser en kunt u draadloos beeld streamen naar het scherm vanaf ieder device en vanaf ieder platform. U hoeft dus geen computer of laptop aan te sluiten, maar u kunt direct aan de slag!

Aanraken

De SMART Board 6000S-serie maakt samenwerken makkelijker. Met 20 gelijktijdige contactpunten op zowel Mac en pc kunnen meerdere leerlingen tegelijkertijd verschillende dingen op het scherm doen, zoals dingen klaar zetten, schrijven, wissen of objecten verplaatsen.

 • Silktouch ™ -wrijvingsloos oppervlak, voor optimale schrijfervaring.
 • De 20 gelijktijdige contactpunten op zowel Mac en pc zorgen ervoor dat mensen naast elkaar kunnen werken.
 • Object awareness ™ automatische herkenning van vinger of pen (Touch, schrijven of wissen)

Schrijven

Schrijven op de SMART Board 6000S-serie is net zo eenvoudig als op papier. Met het bijkomende voordeel van de volgende handige functies.

 • Met Pen ID ™ kunnen leerlingen tegelijkertijd in twee verschillende kleuren schrijven. Het SMART Board herkent de pen en kleur direct.
 • Soepele schrijfervaring welke er natuurlijk uit ziet en aanvoelt.
 • Maak snapshots van uw aantekeningen, verander inktkleuren, converteer handgeschreven aantekeningen naar getypte tekst en gebruik eenvoudig diverse presentatietools.
 • Optioneel Extra pennenset met 4 pennen met handige functies (zoals magische inkt en markeer- stiften)

Delen

SMART Board 6000S-serie verbindt alles en iedereen. Stream het scherm van uw device (elk merk werkt). Op het SMART Board kan het beeld van meerdere devices tegelijkertijd naast elkaar getoond worden.

 • Deel elk Android-, Apple- en Windows-apparaat met het bord.
 • Geen kabels om aan te sluiten. Geen apps om te installeren. Geen extra hardware om te kopen. U kunt gelijk beginnen met delen.
 • 4K Ultra HD-resolutie zorgt ervoor dat elke presentatie of video-vergadering er op zijn best uitziet.
 • Opnieuw ontworpen om delen, presenteren en bijdragen heel gemakkelijk te maken.

Uniek voor de 6000S: ToolSense technologie

ToolSense™ technologie maakt interactie tussen de digitale werkruimte en analoge objecten mogelijk. Het scherm herkent fysieke SMART objecten die tegen de glasplaat worden gehouden.

Gebruik SMART stempels om bijvoorbeeld rekenoefeningen te doen.

Toolsense

* De SMART objecten ten behoeve van ToolSense worden momenteel ontwikkeld en zijn binnenkort als accessoireset verkrijgbaar.

Beschikbaar als 65" inch en 75" inch.

Binnenkort ook verkrijgbaar als 86″ inch of in het zwart.
Vraag naar onze pre-order mogelijkheden.

Hulp nodig bij het kiezen van een SMART Board?

Neem contact op via [email protected] of (0)38 - 420 90 92.
Of kom langs in één van onze showrooms

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant. Ook als u geen klant van ons bent, kunt u support aanvragen.