SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

SMART Board 6000S serie

De ultieme schrijfervaring

Verkrijgbaar in 3 formaten (65, 75 en 86 inch) met de beschikking van HyPr Touch met InGlass techniek voor de meest zuivere en natuurlijke Touch en schrijfervaring. De oplossing voor uw klaslokaal om bedraad of draadloos te presenteren vanaf ieder device. Schrijven met digitale inkt binnen iedere applicatie. Voorzien van IQ module voor screensharing, ingebouwde webbrowser en ingebouwd whiteboard. De 6000S is het nieuwste SMART Board en beschikt over de unieke ToolSense technologie. De complete 6000S lijn heeft tevens de Energy Star certificering. 

Bekijk de video

Door ons opgenomen in showroom Houten.

IQ SMART Board 6000S

Alles met één druk op de knop. Met dank aan iQ.

Met de ingebouwde iQ-technologie beschikt het scherm over een ingebouwd whiteboard, een ingebouwde webbrowser en kunt u draadloos beeld streamen naar het scherm vanaf ieder device en vanaf ieder platform. U hoeft dus geen computer of laptop aan te sluiten, maar u kunt direct aan de slag!

Aanraken

De SMART Board 6000S-serie maakt samenwerken makkelijker. Met 20 gelijktijdige contactpunten op zowel Mac en pc kunnen meerdere leerlingen tegelijkertijd verschillende dingen op het scherm doen, zoals dingen klaar zetten, schrijven, wissen of objecten verplaatsen.

Schrijven

Schrijven op de SMART Board 6000S-serie is net zo eenvoudig als op papier. Met het bijkomende voordeel van de volgende handige functies.

Delen

SMART Board 6000S-serie verbindt alles en iedereen. Stream het scherm van uw device (elk merk werkt). Op het SMART Board kan het beeld van meerdere devices tegelijkertijd naast elkaar getoond worden.

Uniek voor de 6000S: ToolSense technologie

ToolSense™ technologie maakt interactie tussen de digitale werkruimte en analoge objecten mogelijk. Het scherm herkent fysieke SMART objecten die tegen de glasplaat worden gehouden.

Gebruik SMART stempels om bijvoorbeeld rekenoefeningen te doen.

Toolsense

* De SMART objecten ten behoeve van ToolSense worden momenteel ontwikkeld en zijn binnenkort als accessoireset verkrijgbaar.

Beschikbaar als 65, 75 en 86 inch

Keuzehulp | Welk formaat SMART Board past in uw ruimte

Hulp nodig bij het kiezen van een SMART Board?

Wenst u meer informatie over de SMART Board producten of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek?

Extra pennen voor een ultieme schrijfervaring

Schrijf met meer kleuren of kies voor magische inkt.

Video afspelen

Nieuw: de magic pen

Met de magic pen kunt u 2 dingen doen in elk programma.

SMART Board 6000S extra pennenset

Er zijn 4 extra penkleuren beschikbaar voor de SMART Board 6000S serie (inclusief magnetische houder). De gekleurde pennen zijn intuïtief te gebruiken – pak gewoon de kleur van de pen van uw keuze op en hij schrijft in die kleur. De kleur van de pennen kunnen worden aangepast.

Nieuw: de SMART highlighter pen

Met de highlighter pen kunt u met twee kleuren (geel en groen) aantekeningen arceren.

Uw SMART Board uitbreiden

Diverse accessoires om alles uit uw SMART Board 6000S te halen.

Extra schrijfruimte

Afstandsonderwijs

Maak intactieve lessen

Totaalpakket videobellen

Videopakket - SMART Board 6000S
Interactief videopakket - premium

Hybride lesgeven

Professioneel geluid

Neem contact met ons op

Stel uw vraag voor vrijblijvend advies.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.