SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

Verrijdbaar onderstel (met onderkast)

1.185,00 (incl. btw 1.433,85)

Met de SMART trolley heeft u de mogelijkheid om uw SMART Board naar verschillende ruimtes binnen uw kantoor of school te verplaatsen. Het elektrische verstelbereik van 66 cm zorgt ervoor dat elke gebruiker het SMART Board op zijn of haar ideale hoogte kan instellen. De trolley is voorzien van een safety stop die de hoogteverstelling automatisch uitschakelt bij een botsing. De SMART trolley is geschikt voor displays en touchscreens tot 110 kg en beschikt over 4 geremde robuuste zwenkwielen met een diameter van 100 mm. Dankzij deze grote zwenkwielen is de trolley eenvoudig te verplaatsen, zelfs over tapijt en tegels.

Op voorraad

Wit Zwart Grijs

Waarom SMARTBoard.nl

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.

Showroom bezoek of online demo plannen

Wij hebben een showroom in Houten, Amsterdam en Zwolle waar u onze oplossingen kunt bekijken en aanraken. Ook een online demo is mogelijk. Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze showrooms alleen mogelijk op afspraak. Laat hiervoor uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel dan naar 038-4209090.

Wilt u meer informatie over dit product?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.