SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

SMART Board verrijdbaar onderstel bim

Ingenieursbureau met bimruimtes

Referentiecase Gemeente Amsterdam: Ingenieursbureau

Het Ingenieursbureau van gemeente Amsterdam is de partner binnen de gemeente op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond-, weg- en waterbouw. Zij hebben expertise op het gebied van o.a. civiele constructies, water en deltatechnologie, stedelijke inrichting, infrastructuur en verkeersadvies.

SMART Board op vloerlift bij het ingeneursbureau Gemeente Amsterdam

Informatie digitaal beschikbaar maken

Vroeger wemelde het binnen het kantoor van de gele, zelfklevende post-it’s en printervellen met bouwtekeningen. Dat is echter niet meer van deze tijd, want omdat veel informatie digitaal beschikbaar is, is het handiger om digitaal te gaan werken en zo veel mogelijk afscheid te nemen van papier. Zo denkt ook het ingenieursbureau van Gemeente Amsterdam waar veel gebruik wordt gemaakt van Agile werkmethoden en BIM modellen.

Interactieve touchscreens van SMART

Samen bimmen aan het verbeteren van de stad. Dat gaat tegenwoordig met behulp van interactieve touchscreens van SMART. Zo is het SMART Board onderdeel van de werkplek van de BIM modelleurs. Al enkele bekende Amsterdamse projecten zijn mede vormgegeven door middel van de interactieve SMART Boards. Het SMART Board ondersteund de workflow van het BIM proces en stimuleert het samenwerken. De 65 inch touchscreens met hoge Ultra HD resolutie en excellente kleurweergave biedt BIM modelleurs de mogelijkheid om modellen te bekijken, bewerken en van aantekeningen te voorzien.

Digitale notulen delen

Na elke sessie is het mogelijk om een digitale ‘samenvatting’ te distribueren naar de betrokken personen uit het team. Daarna kunnen de aantekeningen, wijzigingen en verbeteringen doorgevoerd worden vanaf de werkplek. Hiervoor gebruikt men o.a. Autodesk Revit.

De verschillende opstellingen

Het ingenieursbureau gebruikt meerdere SMART Boarden in vaste, verrijdbare en ergonomisch in hoogte verstelbare opstellingen. Het kantoor is ingericht volgens de flex werkplek methode, er zijn verschillende conversatie, concentratie, huddle en creatie werkplekken zodat er op de juiste plek, in de juiste context de juiste dingen gedaan kunnen worden.

SMART Board verrijdbaar onderstel bim

Ook interesse?

Meer en meer organisaties werken op basis van Scrum, waardoor de behoefte aan een flexibele werkomgeving en daarbij behorende IT en audiovisuele middelen groeit. Limid geeft graag advies, neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.