vergaderkamer SMART Board 7000 serie interactief display met videovergader faciliteiten

Vergaderkamer: interactief en modern ingericht met videocommunicatie

Vergaderkamer: interactief en modern ingericht met videocommunicatie

Efficiënte samenwerking en communicatie is bij Vastgoedbeheer van groot belang voor de snelheid en het succesvol beheren van vastgoed projecten. Door te innoveren en gebruik te maken van digitale collaboration whiteboards met videocommunicatie systeem, worden over de hele linie van de organisatie, productiviteit, efficiency en werkplezier verhoogd. Men communiceert met externen over nieuwe projecten, MJOP planningen, onderhoudscontracten en visualiseren nieuwe ontwikkelingen op het digitale whiteboard.

SMART Board 7000 vergaderruimte

Efficiënte samenwerking

De oplossing wordt gevormd door een SMART Board Pro interactief touchscreen. Hiermee is het mogelijk om documenten zoals Excel of pdf zoals plattegronden en programma’s op een interactieve manier te bewerken en bekijken. Tevens heeft Vastgoedbeheer de mogelijkheid om nieuwe ideeën of verbeterpunten vast te leggen in het digitale whiteboard. Collega’s in de buitendienst, investeerders en samenwerkingspartners op andere locaties kunnen actief deelnemen aan een online sessie met hun eigen device, alsof ze zich in dezelfde ruimte bevinden.

Met het SMART Board werkt men digitaal samen in een whiteboard canvas of Microsoft Teams omgeving en deelt de informatie direct met de betrokken collega’s en samenwerkende partijen. Hierdoor wordt een kortere doorlooptijd gerealiseerd, faalkosten verlaagd, opbrengsten verhoogd en bespaard op reiskosten. De SMART oplossing stimuleert het werken in teams en verhoogt de creativiteit en activiteit.

SMART Board 7000 in vergaderruimte met Poly Studio

BIM modellen interactief bekijken

Het Poly videocommunicatiesysteem is volledig geïntegreerd met het adressenboek en agendasysteem van Vastgoedbeheer. Dankzij de hoogwaardige camera en tafelmicrofoon worden beeld en geluid in perfecte kwaliteit overgebracht. Een soundbar zorgt voor beleving van geluid bij bijvoorbeeld video’s en presentaties met geluid.

Om ervoor te zorgen dat er geen bekabeling op de tafel zichtbaar is maakt men gebruik van een robuust kabelmanagement systeem van Extron. Het systeem biedt uittrekbare HDMI en USB bekabeling, stroomvoorziening middels wandcontactdozen en usb oplaadpunten.

Neem contact met ons op

Interesse in een state of the art innovatief werk- en vergaderconcept? Limid b.v. adviseert en laat u voorop lopen in ontwikkelingen.

Neem contact op via info@smartboard.nl of 038-420 90 92.
Of kom langs in één van onze showrooms

Laat een reactie achter

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant. Ook als u geen klant van ons bent, kunt u support aanvragen.