SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

SMARTBoard kopen voor bedrijven & onderwijs

SMARTBoard is niet voor niets het meest verkochte display ter wereld.

SMARTBoard kopen? Wij helpen u graag!

Een SMARTBoard kopen is een belangrijke stap in de richting van toekomstgericht samenwerken. Vooral nu veel vergaderingen en samenwerkingen online plaatsvinden, werknemers vaker remote werken en we steeds afhankelijker worden van digitale oplossingen. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste SMARTBoard voor uw bedrijf of onderwijsinstelling. Ons uitgebreide assortiment biedt oplossingen voor elke behoefte, waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak voorop staan. Bezoek onze showroom en ervaar de nieuwste SMARTBoards voor zowel bedrijven als het onderwijs.

Wat is een SMARTBoard?

Een SMARTBoard, ook bekend als een interactief whiteboard, is een digitaal bord dat fungeert als een groot touchscreen. Gebruikers kunnen met hun vingers of speciale pennen schrijven, tekenen en interactie hebben met digitale content. In tegenstelling tot traditionele whiteboards, die alleen geschikt zijn voor handgeschreven notities, biedt een SMARTBoard oneindig veel mogelijkheden. U kunt direct vanaf uw computer presenteren, video’s afspelen, internetpagina’s tonen door de ingebouwde webbrowser en zelfs op afstand samenwerken.
SMART Ink Drivers gebruikt op een SMART Board. Je ziet tekeningen en schetsen.

Videovergaderen met een SMARTBoard

Videovergaderen met een SMARTBoard biedt een moderne manier om virtueel samen te werken. Door het SMARTBoard te gebruiken tijdens videovergaderingen kunnen deelnemers niet alleen praten, maar ook visuele informatie delen, annotaties maken en gezamenlijk documenten in real-time bewerken. Zo kunnen complexe ideeën en concepten direct worden uitgelegd met behulp van visuele elementen zoals diagrammen en grafieken. Voor organisaties die op afstand werken of internationale teams hebben, biedt videovergaderen met een SMARTBoard een betrouwbare manier om de samenwerking te verbeteren en de besluitvorming te versnellen.

Verschillende merken displays

We hebben verschillende merken interactieve schermen in ons assortiment. Klik op de buttons voor meer informatie over het merk display.

Waarom een SMARTBoard kopen bij ons?

SMART Board 6000 iQ technologie

SMART Platinum Partner

Als erkende SMART Platinum Partner bieden wij een uitgebreid assortiment SMARTBoard modellen aan die voldoen aan de hoogste standaarden. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te leveren voor zowel onderwijsinstellingen als bedrijven. Als SMART Platinum Partner hebben we directe toegang tot de nieuwste technologieën en kunnen we de beste ondersteuning bieden, van advies bij de keuze van producten tot installatie en training. Kies voor een SMART Platinum Partner voor gegarandeerde kwaliteit en service.

Twee SMART Boards waarop de software SMART TeamWorks is afgebeeld.

SMART Software

Ontdek onze uitgebreide selectie softwareoplossingen, ontworpen om interactief leren en samenwerken te verbeteren. Als specialisten in deze software bieden wij toegang tot verschillende softwaretools zoals SMART Learning Suite en SMART Ink. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste software die perfect aansluit bij uw behoeften, van klaslokalen tot zakelijke omgevingen. Kies voor de gebruiksvriendelijke software van SMART en optimaliseer uw leer- en werkprocessen.

Hulp nodig bij het kiezen van een SMARTBoard?

Wenst u meer informatie of wilt u een kosteloos adviesgesprek? Wij denken graag mee!

De voordelen van het kopen van een SMARTBoard

Interactie en betrokkenheid

teacher-geography-lesson-smart-board-interactive
Een SMARTBoard maakt lessen en presentaties levendiger en interactiever. Door de mogelijkheid om direct op het bord te schrijven, te tekenen en multimedia te gebruiken, worden deelnemers actief betrokken. Dit verhoogt de aandacht en het begrip van de stof, wat essentieel is voor zowel studenten als medewerkers. Interactieve elementen zoals quizzen, video’s en live annotaties verrijken de leer- en werkervaring, waardoor deze niet alleen leuker maar ook doelgerichter wordt. Met een SMART Board kunt u niet alleen interactief lesgeven, maar ook samenwerken aan bijvoorbeeld office bestanden

Makkelijker samenwerken

classroom-interactive-world-map-smart-board-education

SMARTBoards bevorderen samenwerking door alle interactieve mogelijkheden. Teams kunnen tegelijkertijd bijdragen aan documenten, brainstormen op digitale whiteboards en ideeën visueel presenteren. Dit is vooral nuttig tijdens vergaderingen en projectbesprekingen, waar input van meerdere personen in real-time verwerkt kan worden. Het delen vanaf schermen en documenten gaat eenvoudig, wat de communicatie en samenwerking aanzienlijk verbetert, zowel binnen als buiten de fysieke vergaderruimte.

Alle leerstijlen en presentaties

Leert u het beste door informatie visueel te verwerken, door te luisteren en te discussiëren, of door actief deel te nemen en te ervaren? Een SMARTBoard biedt ondersteuning voor diverse leerstijlen. Kleurrijke diagrammen en grafieken verduidelijken complexe concepten, terwijl interactief slepen en annoteren gebruikers vrijwel eindeloze mogelijkheden bieden. Productdemonstraties op het SMARTBoard worden versterkt met dynamische grafieken, video’s en interactieve elementen.

Waarop letten bij het kopen van een SMARTBoard?

Bij ons kunt u SMARTBoards in verschillende maten kopen, variërend van 55 tot 86 inch (1,4 tot 2,18 meter diagonaal). Het ideale formaat is afhankelijk van de beschikbare ruimte en het beoogde gebruik. Bij de keuze voor een SMARTBoard is het belangrijk om rekening te houden met de juiste afmetingen. Voor een inschatting kunt u de volgende richtlijnen aanhouden:
  • SMARTBoards van 55 tot 65 inch: Geschikt voor een vergaderruimte of klaslokaal tot 5 meter.
  • SMARTBoards van 65 tot 86 inch: Geschikt voor een vergaderruimte of klaslokaal tot 8 meter.
  • SMARTBoards van 86 inch en groter: Geschikt voor een vergaderruimte of klaslokaal vanaf 8 meter.
De resolutie van een interactief SMARTBoard bepaalt de beeldkwaliteit. Onze SMARTBoards bieden minimaal Ultra HD (4K) resolutie, wat vier keer scherper is dan Full HD. Deze norm voor grote touchscreen-displays zorgt voor gedetailleerde en heldere visuele weergaven.
Een SMARTBoard moet compatibel zijn met de software en apparaten die u dagelijks gebruikt. Bij het kopen van een SMARTBoard is het belangrijk om te letten op de compatibiliteit met populaire besturingssystemen zoals Windows, macOS en Android. Daarnaast is het essentieel dat het SMARTBoard samenwerkt met presentatie- en samenwerkingssoftware, zoals Microsoft Office, Google Workspace en videoconferentieplatforms. Op deze manier haalt u het maximale uit uw SMARTBoard.

Betrouwbare ondersteuning en service zijn belangrijk bij de aanschaf van een SMARTBoard. Bij ons hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. We bieden uitgebreide garantie- en servicepakketten aan, zodat u altijd verzekerd bent van snelle hulp mocht er onverhoopt een technisch probleem ontstaan. Daarnaast bieden we ook trainingen aan, zodat iedereen uit het team, ook zonder technische achtergrond, het beste uit het SMARTBoard kan halen. Een uitstekende klantenservice, met nadruk op bereikbaarheid en snelle responstijd, maakt bij ons het verschil in uw dagelijkse gebruikerservaring.

Een voorbeeld van SMART Notebook op een SMART Board

Onze producten live in actie zien?

Bezoek één van onze showrooms
of vraag een online demo aan!

Deze organisaties gingen u voor

Marcel en Wesley Sneijder staan voor een digibord. Wesley Sneijder heeft een digibord gekocht voor de voetbal.

Sportpark Wesley Sneijder

Ten aanval! Trek meteen de aandacht tijdens de tactiekbespreking. Net als SMART Board-gebruiker Wesley Sneijder.

SMART Board op vloerlift bij het ingeneursbureau Gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam

Samen bimmen aan het verbeteren van de stad. Dat gaat tegenwoordig met behulp van interactieve touchscreens van…

RTL 4 heeft voor het programma 'uitstel van executie' een digibord gekocht bij ons. Op deze foto zie je het digibord in gebruik.

RTL 4

Bekijk hoe het SMART Board wordt ingezet tijdens het bespreken van een casus. Tijdens Uitstel van Executie

SMARTBoard kopen bij SMARTBoard.nl

Waarom voor ons kiezen als het gaat om het kopen van uw SMARTBoard? Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in deze markt en bieden de beste SMARTBoards aan die zowel geschikt zijn voor onderwijsinstellingen als bedrijven. Wij kiezen onze producten zorgvuldig uit op basis van hun kwaliteit, functionaliteit en betrouwbaarheid. Door onze jarenlange ervaring in de markt kunt u altijd rekenen op professioneel advies en begeleiding bij uw aankoop. SMARTBoard kopen? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Een SMARTBoard biedt interactieve functies zoals touch-bediening, multimedia-integratie en digitale opslag van aantekeningen, wat traditionele whiteboards niet kunnen bieden. Dit maakt het perfect voor hedendaagse presentaties en samenwerking.

Belangrijke overwegingen zijn onder andere de resolutie, grootte van het bord, type touch-technologie, compatibiliteit met software en apparaten en de beschikbaarheid van ondersteuning na aankoop.

Het is van belang om te verifiëren of het SMARTBoard compatibel is met uw besturingssysteem (zoals Windows, macOS) en software (zoals Microsoft Office, Google Workspace). Zorg er ook voor dat er voldoende connectiviteitsopties beschikbaar zijn, zoals HDMI, USB en draadloze verbindingen.
SMARTBoards stimuleren actieve betrokkenheid en bieden visuele, auditieve en kinesthetische leermogelijkheden. Ze stimuleren interactieve lessen, multimediale content en directe feedback, wat kan bijdragen aan verbeterde leerresultaten en studentenbetrokkenheid.
Moderne SMARTBoards zijn ontworpen met oog op duurzaamheid, vaak met energie-efficiënte componenten en recyclebare materialen. Dit bevordert milieuvriendelijke praktijken in zowel onderwijs- als zakelijke omgevingen. Meer over duurzaamheid leest u hier.

Een interactief touchscreen, digibord en SMARTBoard zijn synoniemen voor een interactief scherm dat directe aanraking met de vingers ondersteunt. Deze schermen worden vaak gebruikt in educatieve en zakelijke omgevingen voor interactieve presentaties, annotaties en samenwerking.

Een SMARTBoard verbetert videovergaderingen door interactieve mogelijkheden zoals annotaties, het delen van presentaties en het samenwerken aan documenten in real-time. Dit verhoogt de betrokkenheid en maakt virtuele samenwerking doelgerichter.

Door gebruik te maken van een SMARTBoard kunnen deelnemers complexe ideeën visualiseren met behulp van grafieken, diagrammen en multimedia-inhoud. Dit verbetert de duidelijkheid van de boodschap die wordt overgebracht tijdens videovergaderingen.

Toch nog een vraag?

Dat kan! Neem contact met ons op zodat wij u kunnen helpen.

Neem contact met ons op

Stel uw vraag voor vrijblijvend advies.

Showroom bezoek of online demo plannen

Wij hebben een showroom in Houten, Amsterdam en Zwolle waar u onze oplossingen kunt bekijken en aanraken. Ook een online demo is mogelijk. Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze showrooms alleen mogelijk op afspraak. Laat hiervoor uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel dan naar 038-4209090.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.