SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

Luxe trolley (met bovenkast)

1.099,00 (incl. btw 1.329,79)

Met de SMART trolley heeft u de flexibiliteit om uw SMART Board naar verschillende ruimtes binnen uw kantoor te verplaatsen. Het elektrische verstelbereik van 66 cm maakt het mogelijk voor elke gebruiker om het SMART Board op de ideale hoogte in te stellen. De trolley is geschikt voor displays en touchscreens tot 120 kg en is voorzien van een safety stop die de hoogteverstelling automatisch uitschakelt bij een botsing. Dankzij de grote (geremde) zwenkwielen is de trolley eenvoudig te verplaatsen, zelfs over tapijt en tegels.

Op voorraad

Grijs Zwart

Meer informatie over dit product?

Waarom SMARTBoard.nl

Andere suggesties…

  • Onderstel

    Verrijdbaar onderstel (met onderkast)

    Waardering 0 uit 5
    1.185,00 (incl. btw 1.433,85) Opties selecteren

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.

Showroom bezoek of online demo plannen

Wij hebben een showroom in Houten, Amsterdam en Zwolle waar u onze oplossingen kunt bekijken en aanraken. Ook een online demo is mogelijk. Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze showrooms alleen mogelijk op afspraak. Laat hiervoor uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel dan naar 038-4209090.

Wilt u meer informatie over dit product?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.