SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

SMART Board 7000 serie

Grandioos lesgeven

De SMART Board 7000-serie put uit 25 jaar SMART ervaring. De 7000-serie is het digitale hart van uw interactieve klaslokaal.  Laat leerlingen tegelijkertijd invuloefeningen doen met de vier pennen. Toets leerlingen via hun eigen apparaat (zoals een laptop of tablet) die verbonden is met SMART Learning Suite Online. Het SMART Board helpt leraren om de prestaties van studenten te bevorderen.

SMART Board 7286 v2
SMART Board 7000v2 - iQ

7000 serie beschikt over ingebouwde unieke IQ module.

Met de ingebouwde iQ-technologie beschikt het scherm over een ingebouwd whiteboard, een ingebouwde webbrowser en kunt u draadloos beeld streamen naar het scherm vanaf ieder device en vanaf ieder platform. U hoeft dus geen computer of laptop aan te sluiten, maar u kunt direct aan de slag!

Schrijven

Pak een pen van de magnetische pen tray en begin met lesgeven. Met vier pennen die elke kleur kunnen aannemen kunnen leerlingen tegelijkertijd op het bord werken.

Aanraken

Met 16 gelijktijdige contactpunten op zowel Mac en pc kunnen meerdere studenten tegelijkertijd verschillende dingen doen, zoals aanraken, schrijven en wissen.

Delen

SMART Board 7000-serie verbindt alles en iedereen en geeft leerlingen de kans om hun content te delen en bijdragen van klasgenoten te herkennen.

Beschikbaar als 75" inch of 86" inch

No products were found matching your selection.

Bezoek onze showrooms

Bekijk, probeer en ervaar de nieuwste interactieve displays en videovergaderoplossingen in onze showroom in Amsterdam of Zwolle.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.