SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

SMART Board installeren

Installatie van nieuwe SMART Boards op uw school

Installatie van nieuwe SMART Boards op uw school

Plan van aanpak

Wij nemen contact op met de contactpersoon van uw organisatie om een afspraak in te plannen voor installatie van de apparatuur in uw ruimte.

Een team van Limid technici voert de installatie uit conform afspraak. Hierna volgt de oplevering en een korte heldere instructie voor het gebruik van de hardware. Het is nu ook belangrijk dat uw contactpersoon aanwezig is om de oplevering uit te kunnen voeren. Oplevering geschiedt door het digitaal ondertekenen van de werkbon van de technici.

Wij nemen het verpakkingsmateriaal mee en leveren de ruimte schoon op.

Een nieuwe installatie in top conditie

We hechten veel waarde aan ons kennisniveau, vandaar dat wij inzetten op een langdurige werkrelatie met onze mensen. Dit heeft voor u als klant het voordeel dat u in geval van reparatie een technicus op bezoek krijgt die bekend is met u als klant, de aan u geleverde apparatuur en de configuratie van de apparatuur. De technici hebben daarbij allemaal de beschikking over door Limid beschikbaar gesteld vervoer. Bijna vanzelfsprekend beschikken al onze technici tevens over een VCA diploma.

SMART Platinum Partner

Limid is kennis- en service partner van SMART en is als Platinum partner van SMART geregistreerd. Hiermee bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit in advies, levering en service.

We installeren per uitvoeringsdag ongeveer 20 touchschermen.

SMART Board installeren

Gecertificeerde technici

De installaties worden met Limid technici uitgevoerd. Zij beschikken allen over de relevante opleiding en diplomas als fabrikant gebonden certificering, VCA (vol) en deels over bijvoorbeeld E-installaties, bouwkundige maar ook EHBO en BHV.

Ook interesse?

Heeft u ook een ruimte waar innovatie en een technologisch slimme audiovisuele oplossingen nodig is? Neem dan contact met ons op. In overleg is een referentiebezoek mogelijk. Wij laten u graag door eerdere projecten en klanten overtuigen!

Neem contact op via info@smartboard.nl of 038-420 90 92.
Of kom langs in één van onze showrooms

Laat een reactie achter

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.