SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

Actueel

Populair op dit moment

illustratie blended learning

De onderwijsbuddy - zie uw online leerlingen op het meekijkscherm

Koppel dit verrijdbare tweede scherm met videocamera aan uw bestaande touchscreen. Voila, u kunt lesgeven zoals u gewend bent en de ‘buddy’ neemt uw les op. Uw leerlingen zijn live te zien op het meekijkscherm. U ziet hun lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen en kunt ze beter bij de les betrekken.

0D0A2947

Uw bestaande systeem geschikt maken voor afstandsonderwijs

Vaak is het toevoegen van accessoires voldoende om uw bestaande systeem geschikt te maken voor afstandsonderwijs. In onderstaande video hebben wij een camera en microfoon geïnstalleerd bij een opleidingscentrum, die hun eigen schermen hebben aangehouden.

centralpoint-header

Nieuw! SMART Board MX – nu ook verkrijgbaar als 55 inch

De SMART Board MX serie is nu ook beschikbaar in de 55 inch variant. De SMART Board MX serie wordt gezien als de standaard binnen het onderwijs. Deze serie biedt alle benodigdheden in één betaalbaar pakket, van whiteboard-functionaliteit tot lesgeven tot surfen op internet.

Schermafbeelding 2020-07-15 om 12.04.43

Update uw oude Notebook bestanden: Flash stopt

SMART Notebook heeft altijd gebruik gemaakt van Flash om animaties en spelletjes mogelijk te maken. De nieuwste versies van SMART Notebook (16.2 en hoger) ondersteunen geen Flash meer en als u de software update, kunnen er ingrijpende wijzigingen in uw oude SMART Notebook bestanden worden aangebracht.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.