SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

Flash wordt binnenkort niet meer ondersteund – Update uw oude Notebook bestanden

Adobe stopt met het ontwikkelen van Flash software. Flash was jarenlang de belangrijkste en meestgebruikte plugin om online video’s te bekijken en animaties zoals browsergames af te spelen. Maar de software kampt al jaren met beveiligingsproblemen en wordt niet ondersteund door smartphones. Inmiddels wordt Flash in de meeste internetbrowsers daardoor standaard geblokkeerd.
 

SMART Notebook ondersteunt geen flash meer

SMART Notebook heeft altijd gebruik gemaakt van Flash om animaties en spelletjes mogelijk te maken. Met de nieuwste versie(s) van SMART Notebook komt daar echter verandering in. De nieuwste versies van SMART Notebook (16.2 en hoger) ondersteunen geen Flash meer en als u de software update, kunnen er ingrijpende wijzigingen in uw oude SMART Notebook bestanden worden aangebracht als ze gebruik maken van Flash.
 

Hoe SMART u helpt om bestanden om te zetten

SMART wil u helpen om uw content om te zetten en heeft de meest populaire Notebook widgets aangepast zodat uw Flash content na een update automatisch omgezet is naar HTML 5. Andere activiteiten die niet om te zetten zijn kunt u makkelijk zelf opnieuw maken met de nieuwe Notebook hulpmiddelen. Raadpleeg daarvoor de de handleiding
  

.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.