SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

i3TOUCH E-One – 86 inch

2.838,00 (incl. btw 3.433,98)

De i3TOUCH E-One – 86 inch is een display dat kracht, duurzaamheid en een alles-in-één geïntegreerde ervaring biedt, en dat voor een betaalbare prijs. Dit scherm is uitgerust met uiterst nauwkeurige IR-technologie en een zero air gap, wat zorgt voor de perfecte multi-touch ervaring. Met de E-One, draaiend op Android 11, beschikt u over alle interactieve functies die u nodig heeft – whiteboard, annotatie, presentatie, browsen en videovergaderen. Een waardevolle aanwinst voor klaslokalen en kantoren.

Op voorraad

Waarom SMARTBoard.nl

Video - Ervaar de ultieme prijs / kwaliteit

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.

Showroom bezoek of online demo plannen

Wij hebben een showroom in Houten, Amsterdam en Zwolle waar u onze oplossingen kunt bekijken en aanraken. Ook een online demo is mogelijk. Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze showrooms alleen mogelijk op afspraak. Laat hiervoor uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel dan naar 038-4209090.

Wilt u meer informatie over dit product?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.