SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

i3TOUCH E-One

De i3TOUCH E-ONE levert kracht, duurzaamheid en een alles-in-één geïntegreerde ervaring voor een ongelooflijke prijs. Dankzij de uiterst nauwkeurige IR-technologie en een zero air gap biedt de E-ONE een uitstekende multi-touch ervaring.

De i3TOUCH E-ONE draait op Android 11 en is voorzien van alle interactieve benodigdheden die u nodig hebt – whiteboard, annoteren, presenteren, browsen en videovergaderen – en is dus zo een krachtige aanwinst voor uw klaslokaal of kantoor.

Zero Air Gap

Op SMARTBoard.nl werken wij met A-merken zoals i3 en SMART Technologies. Waarom? Bij andere schermen zit er ruimte gevuld met lucht tussen de glasplaat en het LCD scherm. Er zit dus een extra overgang tussen de verschillende schermlagen. Vanwege de loze ruimte heeft dit soort schermen een dikkere glasplaat nodig – met hinderlijke reflectie bij een schuine kijkhoek. Ook kan de inkt na-ijlen.

De E-One maakt gebruik van de optical bonding techniek, waardoor de twee schermlagen in wijze aan elkaar gelamineerd zijn.  Daardoor is er geen loze ruimte – en is de glaslaag dunner, wat zorgt voor het beste beeld vanuit elke kijkhoek. Bovendien schrijft u nauwkeurig op precies de juiste plek.

Touch the future

Ervaar de ultieme prijs / kwaliteit

De i3TOUCH E-ONE is een krachtige aanwinst voor uw klaslokaal of kantoor dankzij de volgende essentiële functies:

Natuurlijk schrijven

Een natuurlijke schrijfervaring is een van de topprioriteiten. De ‘zero air gap’-technologie zorgt voor een pen-op-papier gevoel.

Budget- én milieuvriendelijk

Het milieuvriendelijke ontwerp heeft een extreem laag stroomverbruik, wat resulteert in een gunstig energielabel.

De i3TOUCH E-One serie is beschikbaar in 65, 75 en 68 inch.

Voor elke ruimte is er een geschikt formaat. Laat u adviseren!

Bezoek onze showrooms

Bekijk, probeer en ervaar de nieuwste interactieve displays en videovergaderoplossingen in onze showroom in Amsterdam of Zwolle.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.