SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

Digibord kopen voor kantoor & klaslokaal?

Bezoek onze showroom en ervaar de nieuwste digiborden voor zowel bedrijven als het onderwijs.

Digibord kopen? Wij helpen u graag!

Een digibord kopen is een slimme en moderne investering. Zeker nu veel vergaderingen en samenwerkingen online gaan, werknemers meer remote werken en we nog meer afhankelijk zijn van digitale oplossingen. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste digibord voor uw bedrijf of onderwijsinstelling. Ons uitgebreide assortiment biedt oplossingen voor elke behoefte, waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak centraal staan.

Wat is een digibord?

Een digibord, ook bekend als een interactief whiteboard, is een digitaal bord dat werkt als een groot touchscreen. Het stelt gebruikers in staat om met hun vingers of speciale pennen te schrijven, tekenen en interactie te hebben met digitale content. In tegenstelling tot traditionele whiteboards, die alleen geschikt zijn voor handgeschreven notities, biedt een digibord oneindig veel mogelijkheden. U kunt direct vanaf uw computer presenteren, video’s afspelen, internetpagina’s tonen en zelfs samenwerken op afstand.

De SMART Meeting Pro Software op een SMART Board. Je ziet een rode schoen waar aantekeningen worden gemaakt met behulp van de SMART Meeting Pro Software.

Videovergaderen met een digibord

Videovergaderen met een digibord biedt een moderne manier om virtueel samen te werken. Door het digibord te gebruiken tijdens videovergaderingen kunnen deelnemers niet alleen praten, maar ook visuele informatie delen, annotaties maken en gezamenlijk documenten bewerken in real-time. Zo worden complexe ideeën en concepten direct uitgelegd met behulp van visuele elementen zoals diagrammen en grafieken. Voor organisaties die op afstand werken of internationale teams hebben, biedt videovergaderen met een digitaal whiteboard een betrouwbare manier om samenwerking te verbeteren en besluitvorming te versnellen.

Verschillende merken digiborden

We hebben verschillende merken interactieve displays in ons assortiment. Klik op de buttons voor meer informatie over het merk display.

Hulp nodig bij het kiezen van een interactief display?

Wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Wij denken graag mee!

De voordelen van het kopen van een digibord

Interactie en betrokkenheid

Leerlingen werken samen met elkaar en staan voor een digibord. De school heeft een digibord gekocht.
Een digibord maakt lessen en presentaties levendiger en interactiever. Door de mogelijkheid om direct op het bord te schrijven, te tekenen en multimedia te gebruiken, worden deelnemers actief betrokken. Dit verhoogt de aandacht en het begrip van de stof, wat belangrijk is voor zowel studenten als medewerkers. Interactieve elementen zoals quizzen, video’s en live annotaties maken de leer- en werkervaring niet alleen leuker, maar ook doelgerichter.

Makkelijker samenwerken

Drie medewerkers zijn aan het brainstromen met behulp van een digibord. Bij SMARTBoard.nl kun je digiborden kopen.
Digiborden bevorderen samenwerking door alle interactieve mogelijkheden. Teams kunnen tegelijkertijd bijdragen aan documenten, brainstormen op digitale whiteboards en ideeën visueel presenteren. Dit is vooral nuttig tijdens vergaderingen en projectbesprekingen, waar input van meerdere personen in real-time verwerkt kan worden. Het delen van schermen en documenten gaat eenvoudig, wat de communicatie en samenwerking aanzienlijk verbetert, zowel binnen als buiten de fysieke vergaderruimte.

Alle leerstijlen en presentaties

Een schoolmeisje staat voor een SMART Board samen met haar leraar en maakt gebruik van SMART software. Ze heeft een roze shirt aan.

Leert u het beste door informatie visueel te verwerken, door te luisteren en te discussiëren, of juist door actief mee te doen en te ervaren? Een digibord biedt ondersteuning voor diverse leerstijlen. Door kleurrijke diagrammen en grafieken worden complexe concepten helder uitgelegd. Daarnaast kunnen gebruikers interactief deelnemen door te slepen en annotaties te maken, waardoor de mogelijkheden vrijwel eindeloos zijn. Productdemonstraties op het digibord worden versterkt met dynamische grafieken, video’s en interactieve elementen.

Waarop letten bij het kopen van een digibord?

Bij ons kunt u digiborden in verschillende maten kopen, variërend van 55 tot 86 inch (1,4 tot 2,18 meter diagonaal). Het ideale formaat hangt af van de ruimte en het beoogde gebruik. Bij de keuze voor een digibord is het belangrijk om rekening te houden met de juiste afmetingen. Voor een inschatting kunt u de volgende richtlijnen aanhouden:

  • Digiborden van 55 tot 65 inch: Geschikt voor een vergaderruimte of klaslokaal tot 5 meter.
  • Digiborden van 65 tot 86 inch: Geschikt voor een vergaderruimte of klaslokaal tot 8 meter.
  • Digiborden van 86 inch en groter: Geschikt voor een vergaderruimte of klaslokaal vanaf 8 meter.

De resolutie van een interactief digibord bepaalt de beeldkwaliteit. Onze digiborden bieden minimaal Ultra HD (4K) resolutie, wat vier keer scherper is dan Full HD. Deze standaard in grootformaat touchscreen displays zorgt voor gedetailleerde en heldere visuals.

Een digibord moet compatibel zijn met de software en apparaten die u dagelijks gebruikt. Bij het kopen van een digibord is het belangrijk om te letten of deze ook samenwerkt met populaire besturingssystemen zoals Windows, macOS en Android. Daarnaast mag compatibiliteit met presentatie- en samenwerkingssoftware, zoals Microsoft Office, Google Workspace en videoconferentieplatforms ook niet vergeten worden. Zo weet u zeker dat u alles uit het digibord haalt.

Betrouwbare ondersteuning en service zijn belangrijk bij de aanschaf van een digibord. Hier hoeft u zich bij ons geen zorgen om te maken. We bieden uitgebreide garantie- en servicepakketten aan, zodat u altijd verzekerd bent van snelle hulp mocht er onverhoopt toch een technisch probleem ontstaan. Daarnaast bieden we ook trainingen zodat iedereen uit het team, ook zonder technische achtergrond, het beste uit het digibord kan halen. Een goede klantenservice, inclusief bereikbaarheid en responstijd, maakt voor ons het verschil in uw dagelijkse gebruikerservaring.

Een voorbeeld van SMART Notebook op een SMART Board

Onze producten live in actie zien?

Bezoek één van onze showrooms
of vraag een online demo aan!

Deze organisaties gingen u voor

Marcel en Wesley Sneijder staan voor een digibord. Wesley Sneijder heeft een digibord gekocht voor de voetbal.

Sportpark Wesley Sneijder

Ten aanval! Trek meteen de aandacht tijdens de tactiekbespreking. Net als SMART Board-gebruiker Wesley Sneijder.

SMART Board op vloerlift bij het ingeneursbureau Gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam

Samen bimmen aan het verbeteren van de stad. Dat gaat tegenwoordig met behulp van interactieve touchscreens van…

RTL 4 heeft voor het programma 'uitstel van executie' een digibord gekocht bij ons. Op deze foto zie je het digibord in gebruik.

RTL 4

Bekijk hoe het SMART Board wordt ingezet tijdens het bespreken van een casus. Tijdens Uitstel van Executie

Digibord kopen bij SMARTBoard.nl

Waarom voor ons kiezen als het gaat om het kopen van uw digibord? Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in deze markt en bieden de beste digiborden aan die zowel geschikt zijn voor onderwijsinstellingen als bedrijven. Wij selecteren onze producten zorgvuldig op basis van kwaliteit, functionaliteit en betrouwbaarheid. Door onze jarenlange ervaring in de markt rekent u altijd op professioneel advies en begeleiding bij uw aankoop. Digibord kopen? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Een digibord biedt interactieve functies zoals touch-bediening, multimedia-integratie en digitale opslag van aantekeningen, wat traditionele whiteboards niet kunnen bieden. Dit maakt het ideaal voor moderne presentaties en samenwerking.
Belangrijke overwegingen zijn onder andere de resolutie, grootte van het bord, type touch-technologie, compatibiliteit met software en apparaten en de beschikbaarheid van ondersteuning na aankoop.
Het is belangrijk om te controleren of het digibord compatibel is met uw besturingssysteem (bijv. Windows, macOS) en software (bijv. Microsoft Office, Google Workspace). Zorg ook voor voldoende connectiviteitsopties zoals HDMI, USB en draadloze verbindingen.

Digiborden stimuleren actieve betrokkenheid en bieden visuele, auditieve en kinesthetische leermogelijkheden. Ze bevorderen interactieve lessen, multimediale content en real-time feedback, wat de leerresultaten en retentie bij studenten kan verbeteren.

Moderne digiborden zijn ontworpen met oog op duurzaamheid, vaak met energie-efficiënte componenten en recyclebare materialen. Dit draagt bij aan milieuvriendelijke praktijken in onderwijs- en zakelijke omgevingen. Meer over duurzaamheid leest u hier.

Een interactief touchscreen, digibord en SMART Board zijn verschillende benamingen voor een interactief scherm dat directe aanraking met de vingers ondersteunt. SMART Board is een digibordmerk van SMART Technologies, maar in de volksmond wordt het veel gebruikt als soortnaam voor vergelijkbare producten. Deze schermen worden vaak gebruikt in educatieve en zakelijke omgevingen voor interactieve presentaties, annotaties en samenwerking.

Een digibord verbetert videovergaderingen door interactieve mogelijkheden zoals annotaties, het delen van presentaties en het samenwerken aan documenten in real-time. Dit verhoogt de betrokkenheid en maakt virtuele samenwerking doelgerichter.

Door gebruik te maken van een digibord kunnen deelnemers complexe ideeën visualiseren met behulp van grafieken, diagrammen en multimedia-inhoud. Dit verbetert de duidelijkheid van de boodschap die wordt overgebracht tijdens videovergaderingen.

Toch nog een vraag?

Dat kan! Neem contact met ons op zodat wij u kunnen helpen.

Neem contact met ons op

Stel uw vraag voor vrijblijvend advies.

Showroom bezoek of online demo plannen

Wij hebben een showroom in Houten, Amsterdam en Zwolle waar u onze oplossingen kunt bekijken en aanraken. Ook een online demo is mogelijk. Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze showrooms alleen mogelijk op afspraak. Laat hiervoor uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel dan naar 038-4209090.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.