SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

illustratie hybride vergaderen

De vergaderbuddy

De SMART Videobar gecombineerd met een meekijkscherm biedt zowel de kantoor- als thuiswerker een betere audiovisuele ervaring tijdens hybride overleg.

Lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen zijn voor beide partijen beter zichtbaar. Daardoor biedt de buddy natuurlijke interactie met deelnemers op afstand. Dankzij het meekijkscherm kunt u uw hoofdscherm gebruiken voor het presenteren van uw content. En uw collega’s zijn in het groot zichtbaar op het meekijkscherm, zelfs in 3×3 of uitgebreidere grid-weergave.

Modellen

De Vergaderbuddy

De Rooms Buddy

Ontdek de vele voordelen

Betere interactie

Een deel van de collega’s vergadert (virtueel) mee vanuit huis. Op het meekijkscherm in de vergaderruimte zijn zij te zien.

Volledig in controle

hybride vergaderen met de vergaderbuddy

Afgestemd op uw behoefte

De onderdelen van de vergaderbuddy zijn geheel naar wens aan te passen. 

Boek een demo

hybride vergaderen met de vergaderbuddy

Maak een afspraak in onze showroom

Ervaar de mogelijkheden van hybride vergaderen zelf in onze showroom. Via onze demo opstelling kunt u zelf ervaren wat de voordelen zijn van onze vergaderbuddy. 

Wij staan voor u klaar met een persoonlijk en deskundig advies. Een online demo is ook mogelijk.

Showroom bezoek of online demo plannen

Wij hebben een showroom in Houten, Amsterdam en Zwolle waar u onze oplossingen kunt bekijken en aanraken. Ook een online demo is mogelijk. Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze showrooms alleen mogelijk op afspraak. Laat hiervoor uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel dan naar 038-4209090.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.