SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

illustratie blended learning

De onderwijsbuddy

De SMART Videobar gecombineerd met een meekijkscherm biedt zowel de docent als de leerling een betere audiovisuele ervaring. Lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen zijn voor beide partijen beter zichtbaar. Daardoor biedt de buddy natuurlijke interactie met deelnemers op afstand. Dankzij het meekijkscherm kunt u uw hoofdscherm gebruiken voor het presenteren van uw lessen. En uw leerlingen zijn in het groot zichtbaar op het meekijkscherm, zelfs in 3×3 of uitgebreidere grid-weergave.

Geschikt voor o.a:

Modellen

De Onderwijsbuddy

De Rooms Buddy

Hoe werkt het?

Zie uw leerlingen op het meekijkscherm

Een deel van de leerlingen zit thuis. Op het meekijkscherm in het klaslokaal zijn zij te zien via een videobelplatform.

Sluit de onderwijsbuddy aan op uw computer of touchscherm.

Schrijf op uw touchscherm en geef les zoals u gewend bent. De camera op de onderwijsbuddy kan uw les opnemen of live streamen via een videobelplatform.

blended learning

De leerling thuis kan de les volgen en vragen stellen via het videobelplatform.

De leerling ziet hetzelfde als wat ze in het lokaal zouden zien: de leraar voor het bord. Wilt u ergens op inzoomen? Deel dan uw scherm.

Boek een demo

hybride vergaderen met de vergaderbuddy

Maak een afspraak in onze showroom

Ervaar de mogelijkheden van de onderwijsbuddy zelf in onze showroom. Via onze demo opstelling kunt u goed zien wat de leerlingen thuis zien, maar ook wat de docent in het lokaal ziet.

Wij staan voor u klaar met een persoonlijk en deskundig advies. Een online demo is ook mogelijk.

Showroom bezoek of online demo plannen

Wij hebben een showroom in Houten, Amsterdam en Zwolle waar u onze oplossingen kunt bekijken en aanraken. Ook een online demo is mogelijk. Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze showrooms alleen mogelijk op afspraak. Laat hiervoor uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel dan naar 038-4209090.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.