SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

SMART Board op vloerlift bij het ingeneursbureau Gemeente Amsterdam

Ingenieursbureau Gemeente Amsterdam

Referentiecase Ingenieursbureau

In overleg is een referentiebezoek mogelijk bij het ingenieursbureau van deze gemeente. Wij laten u graag door eerdere projecten en klanten overtuigen!

Advies nodig voor een nieuw project?

Actief samenwerken met BIM-technologie

Bij Ingenieursbureau Amsterdam is goede samenwerking belangrijk voor het succes van complexe (ver)bouwprojecten. De SMART 6000 interactieve displays spelen hierbij de hoofdrol door faalkosten te verminderen en de efficiëntie te verhogen. Deze technologie maakt efficiënte teamcollaboratie mogelijk, wat niet alleen de financiële resultaten verbetert, maar ook een cultuur van innovatie binnen het bureau bevordert. De SMART 6000 serie is onmisbaar voor het vlot en succesvol afronden van de uitdagende bouwprojecten. 

Gemeente amsterdam thumbnail5

Slim ontwerpen met de 6000 Pro

Het interactieve touchscreen van de SMART Board 6000 Pro tilt ontwerpoverleggen naar een hoger niveau. Het biedt teams de mogelijkheid om ontwerpen en BIM-modellen interactief te verkennen, nieuwe ideeën vast te leggen en planningen aan te passen. Collega’s en partner kunnen eenvoudig actief deelnemen, ongeacht hun locatie, waardoor samenwerking plaatsvindt alsof iedereen zich in dezelfde ruimte bevindt. Deze technologische vooruitgang bevordert een efficiënte samenwerking, ongeacht de fysieke afstand.

SMART Board op vloerlift bij het ingeneursbureau Gemeente Amsterdam

Efficiënte BIM-sessies

Het SMART Board maakt digitale samenwerking binnen teams mogelijk, waarbij direct informatie wordt gedeeld. Dit resulteert in verkorte ontwerptijden, verminderde faalkosten, verhoogde opbrengsten en besparingen op reiskosten. Deze aanpak optimaliseert niet alleen de workflow, maar bevordert ook kostenbesparing en verbeterde projectresultaten.

Ergonomisch werken en flexibele inzetbaarheid

De elektrische hoogteverstelling van het SMART Board zorgt voor een ergonomische werkomgeving. Units worden eenvoudig verplaatst dankzij hun trolley-opstelling, wat de flexibiliteit en inzetbaarheid vergroot. Ingenieursbureau Amsterdam benut zo de kracht van technologie voor optimale projectresultaten.

Ontdek meer, neem contact met ons op!

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor jouw locatie? Laat ons je helpen! Neem contact met ons op of plan één afspraak in een van onze showrooms en maak de samenwerkingen bij jullie net zo efficiënt en eenvoudig!

Neem contact met ons op

Stel uw vraag voor vrijblijvend advies.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.