SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

i3CAIR – CO2 meter voor i3 displays

288,50 (incl. btw 349,09)

De i3CAIR bevordert het welzijn, de gezondheid en veiligheid in klaslokalen en werkomgevingen door actieve omgevingsbewaking en nauwkeurige data-analyse toe te passen. Met individuele sensoren meet de i3CHAIR belangrijke gegevens zoals temperatuur, vochtigheid, zwevende deeltjes en CO2-niveaus, die direct worden weergegeven op het i3 display. Dit is een essentiële oplossing om te voldoen aan de luchtkwaliteitseisen binnen de organisatie.

Op voorraad

Waarom SMARTBoard.nl

Bekijk animatie

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.

Showroom bezoek of online demo plannen

Wij hebben een showroom in Houten, Amsterdam en Zwolle waar u onze oplossingen kunt bekijken en aanraken. Ook een online demo is mogelijk. Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze showrooms alleen mogelijk op afspraak. Laat hiervoor uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel dan naar 038-4209090.

Wilt u meer informatie over dit product?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.