SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

Aanpassen aan veranderingen

statement

Het coronavirus heeft een grote impact op onze maatschappij en beïnvloedt ons gezinsleven, onze economie, scholen en samenleving zoals wij die kennen. Het is een tijd waarin gevraagd wordt om verder te kijken dan de muren van klaslokalen en vergaderruimtes en de manier waarop we zaken doen.

Het is uitdagend om op afstand te werken, uitdagend om les te geven op afstand. Het is geen gemakkelijke taak om met uw collega’s of met uw leerlingen echt verbonden te blijven.

Hoe hiermee om te gaan vraagt aanpassing van ons allemaal. Kan Limid hierin iets betekenen? Onze mensen hebben zich in ieder geval voorbereid om u te helpen les te geven en verbonden te blijven tijdens de schoolsluitingen en (gedeeltelijke) heropening. We bieden advies (online & fysiek) en oplossingen (hardware & software) om lessen fysiek en/of online te verzorgen.

Ook voor de vele bedrijven die nu mede afhankelijk zijn van werk op afstand om de productiviteit op peil te houden kunnen we helpen met toegang tot flexibele, dynamische werkplekken waar collega’s vanaf elke locatie of apparaat met elkaar kunnen samenwerken met beeld, geluid en interactiviteit.

Wij zijn ons bewust dat het een tijd is waarin aanpassing vereist is en dat wij echt een rol kunnen spelen om dingen anders mogelijk te maken door samen te werken met u binnen deze onverwachte nieuwe omgevingen.

We zijn vastbesloten om de huidige omstandigheden te gebruiken en te zorgen dat wij u als bedrijf nog beter van dienst kunnen zijn op manieren die ook na deze crisis blijven bestaan. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van SMART Boards?

Laat uw gegevens achter en ontvang onze nieuwsbrief

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.