SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

SMART USB-C Full Featured kabel voor SMART Board (4.6 meter)

190,00 (incl. btw 229,90)

Een hoogwaardige en afgeschermde USB−C kabel die dankzij een speciaal ‘lock’ mechanisme betrouwbare connectiviteit biedt. De symmetrische connector kan in elke richting worden aangesloten en elimineert frustratie tijdens het aansluiten. De kabel ondersteund 4K 60Hz, 10 Gbps doorvoersnelheid en tot 100W vermogen voor het opladen van laptops (Mac en PC compatibel). De ideale kabel voor uw SMART Board voor de overdracht van beeld, geluid, touch, data en voeding allemaal met slechts één actieve kabel.

Op voorraad

Meer informatie over dit product?

Waarom SMARTBoard.nl

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.

Showroom bezoek of online demo plannen

Wij hebben een showroom in Houten, Amsterdam en Zwolle waar u onze oplossingen kunt bekijken en aanraken. Ook een online demo is mogelijk. Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze showrooms alleen mogelijk op afspraak. Laat hiervoor uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel dan naar 038-4209090.

Wilt u meer informatie over dit product?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.