SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

SMART USB-C Full Featured kabel voor SMART Board (3 meter)

139,00 (incl. btw 168,19)

Een hoogwaardige en afgeschermde USB-C kabel met een speciaal ‘lock‘ mechanisme voor betrouwbare connectiviteit. De symmetrische connector kan in elke richting worden aangesloten, wat frustratie bij het aansluiten wegneemt. De kabel ondersteunt 4K 60Hz, heeft een doorvoersnelheid van 10 Gbps en biedt tot 100W vermogen voor het opladen van laptops (compatibel met zowel Mac als PC). Dit maakt het de ideale kabel voor uw SMART Board, waarmee beeld, geluid, touch, data en voeding allemaal worden overgedragen met slechts één actieve kabel.

Beschikbaarheid: 5 op voorraad

Meer informatie over dit product?

Waarom SMARTBoard.nl

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.

Showroom bezoek of online demo plannen

Wij hebben een showroom in Houten, Amsterdam en Zwolle waar u onze oplossingen kunt bekijken en aanraken. Ook een online demo is mogelijk. Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze showrooms alleen mogelijk op afspraak. Laat hiervoor uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel dan naar 038-4209090.

Wilt u meer informatie over dit product?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.