SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

Professionele Reinigingsset

16,65 (incl. btw 20,15)

Professionele reinigingsset bestaande uit 250 ml alcohol (70% isopropylalcohol) en een microfiber doek voor uw (touch) display en overige accessoires en onderdelen. 

Let op: U kunt uw display natuurlijk al schoonhouden (ontvetten) met een vochtige doek, eventueel in combinatie met een druppeltje afwasmiddel.  

Vanuit SMART en andere fabrikanten is echter een extra richtlijn gegeven voor het schoonmaken (ontsmetten) van (touch) displays. Hierbij wordt het gebruik van 70-90% isopropylalcohol geadviseerd.

Op voorraad

Meer informatie over dit product?

Waarom SMARTBoard.nl

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.

Showroom bezoek of online demo plannen

Wij hebben een showroom in Houten, Amsterdam en Zwolle waar u onze oplossingen kunt bekijken en aanraken. Ook een online demo is mogelijk. Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze showrooms alleen mogelijk op afspraak. Laat hiervoor uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel dan naar 038-4209090.

Wilt u meer informatie over dit product?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.