SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

Professionele Reinigingsset

16,65 (incl. btw 20,15)

Professionele reinigingsset bestaande uit 250 ml. alcohol 70% met Isopropylalcohol & microfiber doek voor uw (Touch) display en overige accessoires en onderdelen.

Let wel; Uw display kunt u natuurlijk al schoonhouden met een iets vochtige doek eventueel in combinatie met een drupje afwasmiddel. Hiermee is het risico al kleiner om ziekteverwekkers binnen te krijgen.

Vanuit SMART en andere fabrikanten is er echter een extra richtlijn gegeven voor het schoonmaken (ontsmetten) van de (touch) displays. Hierbij wordt het gebruik van 70-90% Isopropyl Alcohol geadviseerd.

Op voorraad

Meer informatie over dit product?

Waarom SMARTBoard.nl

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant. Ook als u geen klant van ons bent, kunt u support aanvragen.

Boek een demo in onze showroom

Laat uw gegevens achter voor een bezoek aan onze showroom. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

Wilt u meer informatie over dit product?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Sales aanvraag

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten of voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Installatieservice voor ieder SMART Board

Wilt u nieuwe apparatuur laten plaatsen, verhuizen of laten demonteren en afvoeren? Voor al deze (en meer…) activiteiten op uw locatie kunnen wij uw partner zijn. Onze eigen technici zijn breed inzetbaar, werken netjes en zijn VCA* gecertificeerd. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige en correcte uitvoering van de werkzaamheden. Vul uw gegevens in wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken!