SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

i3SIXTY Pro – 55 inch – draaibaar scherm

5.490,00 (incl. btw 6.642,90)

Werk samen op een gebruiksvriendelijk interactief scherm en brainstorm lokaal of op afstand, allemaal binnen uw favoriete Windows-omgeving.

Met de i3SIXTY Pro-oplossing kunt u whiteboarden, draadloos presenteren, videovergaderen en aantekeningen maken bij uw gedeelde content. Het heeft alles wat u nodig hebt voor samenwerking op afstand, en past in elke ruimte.

Wissel tussen landschap- en portretmodus om verschillende types content en ideeën optimaal te ondersteunen en een unieke kijkervaring te creëren.

Op voorraad

Waarom SMARTBoard.nl

Andere suggesties…

  • SMART Board Totaal pakketten

    De mobiele vergaderbuddy

    Waardering 0 uit 5
    2.250,00 (incl. btw 2.722,50) Opties selecteren

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.

Showroom bezoek of online demo plannen

Wij hebben een showroom in Houten, Amsterdam en Zwolle waar u onze oplossingen kunt bekijken en aanraken. Ook een online demo is mogelijk. Omdat we graag alle tijd voor u nemen is een bezoek aan onze showrooms alleen mogelijk op afspraak. Laat hiervoor uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel dan naar 038-4209090.

Wilt u meer informatie over dit product?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.