Meld u aan voor de SMART Experience en ontvang gratis toegang tot ISE 2019!

Wij nodigen u uit voor een exclusieve ochtendsessie bij SMART Technologies tijdens de ISE van 2019. SMART presenteert haar nieuwste oplossingen in het luxe Amstel Boathouse op woensdag 6 en donderdag 7 februari.

 

Schrijf u in en loop SMART niet mis!

De innovatieve oplossingen van SMART zijn tijdens deze ISE editie alleen op afspraak te ervaren. Mis het niet! Grijp deze kans en schrijf u onderaan deze pagina in voor onze SMART ochtendsessie. Er is nog een aantal plekken beschikbaar.
 

Inschrijven

 

Volledig verzorgde ochtendsessie met aansluitend een hapje en drankje

We verzamelen om 09:30 uur bij ingang C van de RAI Amsterdam. U wordt met een SMART shuttle bus naar het Amstel Boathouse gebracht. We praten u bij over de innovaties op audiovisueel gebied en sluiten af met een hapje en een drankje.
 

Ervaar innovatie op een een unieke locatie aan de Amstel

Het Amstel Boathouse ligt op een unieke locatie aan de rivier de Amstel, slechts vijf minuten van de RAI vandaan. In een mooie en rustige ruimte ervaart u onder andere de nieuwe vergadersoftware SMART TeamWorks. Met TeamWorks kunt u mee vergaderen in een gedeeld digitaal canvas vanaf elke locatie. Meer informatie over TeamWorks
 

Inclusief gratis toegangscode voor de ISE van 2019

Van dinsdag 5 t/m vrijdag 8 februari vindt de ISE 2019 beurs (Integrated Systems Europe) plaats in de RAI Amsterdam. ISE is algemeen bekend als ’s werelds meest populaire evenement voor technologische ontwikkelingen binnen de AV/IT sector. Het evenement zal dit jaar naar schatting 80.000 wereldwijde bezoekers aantrekken.
 
Na inschrijving ontvangt u een toegangscode waarmee u een gratis toegangskaart voor de ISE kunt aanvragen. Maak na de SMART Experience gebruik van de SMART shuttle bus naar de RAI – waar u de rest van de dag naar eigen wens kunt invullen.
 

Meer informatie

Verdere details volgen na inschrijving.

Adviesgesprek aanvragen

Wenst u meer informatie over de SMART Board producten of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Neem direct contact met ons op via 0031 (0)38 - 420 90 92

Informatie aanvragen