SMARTBoard.nl / SMARTBoard.be is onderdeel
van SMART en i3 partner Limid.

Actueel

Populair op dit moment

foto teams

SMART Board & Microsoft Teams. Maak uw online vergadering interactief!

Onze SMART Board interactieve schermen zijn allen Microsoft Teams gecertificeerd. SMART & MS Teams is een unieke combinatie van gebruiksvriendelijke hardware en software.  De naadloze integratie met Microsoft Teams stelt uw medewerkers in staat om visueel, interactief, effectief en in real-time samen te werken op iedere locatie!

hybride vergaderen met de vergaderbuddy

De vergaderbuddy - thuiswerkende collega's zichtbaar op het scherm

Koppel dit verrijdbare tweede scherm met videocamera aan uw bestaande touchscreen. Voila, u kunt vergaderen zoals u gewend bent en de ‘buddy’ filmt uw handelingen. Uw collega’s zijn live te zien op het meekijkscherm. U ziet hun lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen en kunt natuurlijker vergaderen.

Schermafbeelding 2021-03-16 om 16.00.39

SMART Board totaaloplossingen om uw ruimte te moderniseren

Onze SMART Board totaaloplossingen leggen de basis voor het betere teamwork. De gekozen video camera’s zijn compatibel met elk videoconference platform. Bekijk een korte video van onze 3 populairste totaalpakketten (samengesteld uit onze meest verkochte producten). 

Schermafbeelding 2021-02-25 om 08.55.42

Digitaal schuiven met spelers – SMART binnen de sportomgeving

Een zeer leuke verrassing! Wesley Sneijder op bezoek in onze SMART Board showroom. Op zoek naar een meer interactieve manier van o.a. wedstrijdbesprekingen. Bekijk ons filmpje met het resultaat op het Wesley Sneijder Sportpark.

Na ontvangst van uw supportaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Smartboard.nl levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant.

Boek een demo in onze showroom

Laat uw gegevens achter voor een bezoek aan onze showroom. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

Sales aanvraag

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten of voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Installatieservice voor ieder SMART Board

Wilt u nieuwe apparatuur laten plaatsen, verhuizen of laten demonteren en afvoeren? Voor al deze (en meer…) activiteiten op uw locatie kunnen wij uw partner zijn. Onze eigen technici zijn breed inzetbaar, werken netjes en zijn VCA* gecertificeerd. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige en correcte uitvoering van de werkzaamheden. Vul uw gegevens in wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken!